În luna Martie, cele mai inspirate cadouri se găsesc la TATI!

Începutul primăverii ne determină să devenim creativi, mai ales în oferirea de cadouri utile, reprezentative, dar și simbolice, mamei, prietenei, iubitei sau colegei. Cadourile spun multe despre relaţia pe care o ai cu destinatarul, dar şi despre cât de mult cunoști persoana dragă pe care vrei să o surprinzi.

Fiecare femeie este unică, aşa că la TATI găsești cadouri potrivite oricărui stil, în funcţie de personalitatea fiecăreia, toate la prețuri accesibile. Inspiră-te din propunerile noastre și vino în magazin să alegi cadoul care i se potrivește cel mai bine femeii importante din viaţa ta!

Fie că o vei surprinde cu un set de lenjerie feminin sau vei opta pentru unul dintre obiectele decorative cu influențe romantice care îi vor aminti zilnic de tine, cu siguranță alegerea ta o va face fericită şi o va îndemna la visare.

Femeia romantică este o fiinţă sensibilă şi atentă, care va aprecia mai mult simbolismul și semnificația cadoului decât valoarea materială.
                    
Femeii active îi plac lucrurile practice, care se integrează cu ușurință în viața ei, aşa că îţi propunem să o surprinzi cu  piesele de îmbrăcăminte din Colecţia Fitness, recent ajunsă în magazin. Un echipament nou, practic şi modern o va motiva să mai alerge un kilometru, să mai facă 10 minute de cardio, să fie mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Şi bărbaţii își pot alege echipamentul de sport de la TATI, aşa că atunci când îi cauţi printre rafturi bustiera perfectă, alege-ți şi tu piese sport din colecţia pentru bărbaţi. Sigur o să se bucure mult de o oră de fitness în doi.

Persoana dragă își petrece timpul liber pe site-uri și bloguri despre decorațiuni interioare, revistele de profil sunt în permanență pe noptiera ei, schimbă foarte des ordinea lucrurile în casă? Atunci se încadrează, cu siguranță, în cel de-al treilea profil TATI, Femeia Creativă.

Alege un obiect de decor colorat, cu care să îşi poată înfrumuseţa casa sau biroul primăvara aceasta. Diminețile vor fi mai frumoase, dacă va înlocui perdelele din dormitor cu unele înflorate sau pernele de pe canapea cu unele viu colorate. Aducerea primăverii în bucătărie se poate face cu ajutorul unei fețe de masă cu flori sau cu un set de farfurii cu motive primăvăratice. Un cadou pentru accesorizarea băii este la fel de simplu: cu ajutorul prosoapelor vesele și colorate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod