În luna îndrăgostiţilor, brutăriile Paul aduc declarații dulci, în ediție limitată

În luna februarie, brutăriile Paul au pregătit pentru toţi cei care iubesc şi sunt iubiţi o colecţie de produse dedicate sărbătorii îndrăgostiților. Astfel, la Paul te așteaptă noile sortimente de eclere cu ciocolată sau zmeură proaspătă, prăjituri Millefeuilles cu fructe exotice, macarons şi torturi în formă de inimă, ideale pentru o declaraţie de dragoste fără cuvinte.

În noua gamă se regăsesc două sortimente de eclere: Éclair 3 choco (cu cremă de ciocolată albă, neagră şi cu lapte) şi Éclair framboise (cu cremă de vanilie, cremă de zmeură şi zmeură).
Prăjiturile în ediție limitată sunt cele două sortimente de Millefeuille: cu cremă de vanilie şi zmeură şi cu multe fructe exotice şi parfumate, ambele în formă de inimă. Renumitele macarons se găsesc în variantele cu arome de ciocolată, vanilie şi zmeură, iar brioşele franţuzeşti Tropezienne, acoperite cu glazură de ciocolată şi vanilie, au luat și ele forma inimii.

„De la un an la altul, ziua îndrăgostiților devine o sărbătoare tot mai populară printre români.
Și pentru că franceza este limba universală a iubirii, la Paul invităm îndrăgostiții să găsească inspirație și cadouri de efect, în noua colecție de Valentine’s Day. Cele mai apreciate deserturi din meniul Paul iau formă de inimă și devin o declarație în sine pentru cei care le primesc″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.

Brutăriile Paul vor sărbători luna îndrăgostiţilor prin concursuri dedicate pe paginile de Facebook şi Instagram. Cei care participă pot câştiga deserturi în formă de inimă şi îşi pot declara dragostea cu mesaje romantice, inspirate de Paul.
Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Paul România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod