În luna cadourilor, România și Japonia sunt vedetele destinațiilor de vacanță oferite prin Lidl Tour

Lidl Tour îi invită pe români să redescopere varietatea peisajelor locale și să se bucure de cele mai uimitoare destinații de vacanță din noua ofertă de decembrie. Clienții pot alege unde să își petreacă Anul Nou sau își pot planifica un concediu în Japonia în perioada cireșilor înfloriți cu ajutorul revistei lunare de vacanțe sau direct de pe www.lidl-tour.ro.

Cum sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, Lidl Tour le propune românilor trei destinații de vacanță, pentru a celebra trecerea dintre ani: Sinaia sau Predeal pentru o petrecere la munte sau Atena, pentru un revelion altfel. La Sinaia (de la 469€/persoană), clienții pot avea parte de sărbători de neuitat cu cazare de 4 sau 5 nopți la Hotel Carpathia****, cu mic dejun inclus. De asemenea, în ofertă este inclusă și stațiunea Predeal (de la 329€/persoană), cu cazare de 3 sau 4 nopți, cu demipensiune, la Hotel Belvedere****.

Pentru o vreme călduroasă, românii pot opta pentru un pachet turistic în Atena, cu 5 nopți de cazare și mic dejun inclus. Prețurile pornesc de la 249 euro/persoană.


O ofertă specială, inclusă în oferta Lidl Tour de decembrie, pentru iubitorii de vacanțe și amatorii de experiențe unice, este în România, la Bâlea Lac și Avrig. Pachetul include cazare în hotelul de gheață de la Bâlea Lac (o noapte) și în Palatul Brukenthal din Avrig (o noapte). Pachetul poate fi achiziționat în una dintre cele trei sezoane disponibile în intervalul ianuarie - februarie, la prețuri începând cu 89 euro/persoană.


Luna cadourilor este cel mai potrivit moment pentru planificarea unui concediu din primăvară. Anul acesta, surpriza de pus sub bradul de Crăciun poate fi o vacanță în Japonia, planificată chiar în aprilie 2018. Țara Soarelui Răsare, așa cum mai este cunoscută, invită, anual, în luna aprilie, sute de turiști să admire frumusețea florilor de cireș, grădinile templelor și muzeelor din toate orașele. Cultura japoneză este o adevărată comoară pe care orice turist trebuie să o întâlnească cel puțin o dată în viață.


Pentru destinația Japonia, magazinul online de vacanțe Lidl Tour propune un circuit avantajos în luna aprilie, care are scopul de a oferi o experiență completă cu toate ingredientele incluse: peisaje naturale, clădiri cu o arhitectură unică, artă culinară și o cultură deosebită. Circuitul acoperă 12 nopți de cazare în diferite orașe japoneze, cu transport inclus între orașe, la prețuri începând de la 2689 euro/persoană. Pachetul include transportul cu avionul pe ruta București – Osaka/Tokyo – București, bagaj de cală și bagaj de mână, taxe de aeroport, transportul cu autocarul și trenul pe tot parcursul circuitului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod