În ianuarie 2018 se lansează prima conferință din programul Școala pentru cuplu

Mind Education Health în colaborare Brand Studio lansează Trai în doi, prima conferință din programul complex Școala pentru cuplu. Conferința va avea loc pe 27 ianuarie 2018 și este susținută de Domnica Petrovai, psiholog clinician și psihoterapeut cu o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și a cuplului, fondator al Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu.
În contextul provocărilor cu care se confruntă societatea modernă – singurătate, relații nepotrivite – dar și a ratei tot mai mari a divorțurilor înregistrate in ultimii ani -, conferința Trai în doi își propune susținerea și cultivarea relațiilor de cuplu sănătoase, armonioase și fericite.

Conferința se adresează tuturor celor care sunt într-o relație de cuplu, cât și celor care sunt singuri și își caută jumătatea. Celor care își doresc o relație sănătoasă și armonioasă, celor care vor să iubească și să se simtă iubiți.
Celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere, să regăsească pasiunea și fericirea vieții în doi.

Trai în doi aduce în prim plan cunoașterea etapelor relației de cuplu, depășirea momentelor dificile și bucuria vieții alături de partener. Domnica Petrovai va discuta despre:

    Cum construim și menținem încrederea și siguranța în cuplu
    Depășirea momentelor de criză în cuplu
    Recunoașterea și acceptarea propriilor vulnerabilități
    Reconcilierea diferențelor și incompatibilităților în cuplu
    Cum iubește bărbatul și cum iubește femeia – valorificarea diferențelor de gen în cuplu
    Cum treci peste singurătate și cum te pregătești pentru o relație romantică
    Iubirea matură dincolo de mituri, fantezii și dependență
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod