In culisele celei de-a treia editii a expozitiei The Wedding Gallery

Trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire vineri, dupa amiaza, in Concept Store-ul Florariei Iris din Calea Mosilor 34, cu ocazia deschiderii expozitiei The Wedding Gallery. Expozitia, aflata la a treia editie, s-a bucurat de un real succes si a fost gandita si conceputa ca un spectacol floral care sa contureze trendurile anului viitor in materie de flori si aranjamente florale, atat pentru nunti, cat si pentru alte evenimente corporate sau private. Mai mult de atat, expozitia in sine a oferit foarte multa emotie si a reprezentat o experienta memorabila pentru persoanele pasionate de flori si de frumos, si nu numai.

The Wedding Gallery permite publicului larg sa aiba contact atat cu propunerile in materie de flori si aranjamente florale, cat si accesul la sfaturile unor floristi reputati in acest domeniu.

Anul acesta principala atractie a fost biserica Sfantul Gheorghe vechi, care a fost decorata in viziunea artistului Nicu Bocancea intr-o maniera simpla, dar fermecatoare. “Am indraznit sa depasim granitele anilor trecuti si sa propunem o altfel de abordare, deoarece alegerea bisericii pentru o cununie religioasa sau un botez reprezinta un detaliu foarte important.” declara Nicu Bocancea.

Nicu Bocancea, designer-ul florist al Florariei Iris, reprezinta Romania in topul profesionistilor din domeniu, castigand numai in ultimele luni doua premii prestigioase:
-    Bronzul la cea mai mare competitie floristica din Asia, Singapore Garden Festival, la care au participat 13 designeri floristi din intreaga lume.

Japonia, Canada, Azerbaijan, Franta, Coreea, Singapore, Cehia, Austria si Romania si-au etalat talentul si conceptele floristice pentru a-i cuceri pe jurati si pentru a urca pe mult-ravnitul podium.
-    Medalia de Argint in cadrul competitiei World Garden Flower Show 2018, in Japonia.

“Business-ul Iris a ajuns in prezent la 11 unitati, toate in Bucuresti, iar in urma cu trei ani s-a deschis si primul atelier Concept Store Iris, unde gazduim diverse evenimente. De asemenea, lucram la o noua fata a magazinului online www.florariairis.ro, care va avea livrare nationala, dar si internationala, si pe care care il vom inaugura foarte curand.
Pe termen mediu, dar si lung ne dorim o crestere a business-ului organica si extinderea depozitului logistic. In mai putin de doi ani, Floraria Iris va aniversa 50 de ani de existenta si asta nu face decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa ne autodepasim cu fiecare an ce trece.
”, spune Cosmin Avramita, General Manager Floraria Iris.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod