În Club Tefal ai priză la inovații și premii

Continuă distracția și experimentează cele mai delicioase rețete în Club Tefal! Aici începe aventura ta! Fii “CHEF la tine acasă” și descoperă alături de Adrian Hădean o lume a gusturilor rafinate. În Clubul Tefal sesiunile de gătit îți alimentează pasiunea și capătă o nouă dimensiune când împărtășești aceeași energie cu alți food enthusiasts. Cuisine connaisseur sau bucătar amator? Creează-ți cont și încarcă-te cu inspirație!

Inovatiile Tefal, OptiGrill® +,  ActiFry Genius XL și Ultrablend+ , îți ușurează munca și îți garantează succesul în bucătărie.

Demonstrează că ești pasionat de gastronomie și Tefal te premiază! Cumpără orice produs de bucătărie electric Tefal până pe 31 decembrie, înscrie bonul pe clubtefal.ro și adună puncte cu fiecare achiziție. Dacă ești norocos, poți câștiga salariul unui CHEF în valoare de 3000 de euro, 2 salarii de Sous-CHEF și 3 salarii de ucenic-bucătar!

În plus, dacă te afli printre primii 300 de înscriși în fiecare lună, ai garantat unul dintre premiile puse în joc: set de spatule împreună cu cartea lui Adrian Hădean semnată în original, căni de călătorie sau cântare de bucătărie de la Tefal.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod