illy îți propune: inspirație la cutie. Semnată de designer

Să faci un cadou în luna martie poate fi câteodată mai dificil decât pare. Să fie special, dar și folositor; inedit, dar să bucure; să transmită mesajul dorit, dar să nu fie foarte costisitor. Adăugând aceste variabile în ecuație deja lucrurile se complică. Înțelegând aceste lucruri, illycaffè vine cu o propunere de cadou care cu siguranță va fi întâmpinat cu un zâmbet larg de către iubitorii de cafea – cutia de cafea illy în ediție limitată Robert Wilson.

Într-o cromatică alb-roșie, cutie de cafea illy semnată de maestru artelor vizuale Robert Wilson, a fost transformată de artist, dintr-un obiect simplu, utilitar, într-o lucrare de design, de colecție.
Conceptul imaginat de Robert Wilson pentru această cutie – OKOKOK – este o invitație la pozitivism: „Este ok să greșești, să te abați din drum, dar să poți râde de ceea ce ți s-a întâmplat!”, declară acesta. De asemenea, cutia reprezintă și un tribut adus Watermill Center, centru dedicat artelor și științelor, fondat de Robert Wilson în 1992.

Încă din 2006, când proiectul illy Art Collection a fost extins de la ceștile de colecție către cutiile illy, ediții limitate, acestea au fost convertite din simple obiecte utile în piese valoroase de design ce înfrumusețează ritualul zilnic de pregătire a cafelei.
Designul exterior de excepție este completat de conținutul special, un blend unic de cafea 100% Arabica care transformă produsul final într-o adevărată experiență multi-senzorială.

Disponibilă în varianta espresso, cu un grad de prăjire mediu, cutia de cafea illy în ediție Robert Wilson dispune de o folie transparentă cu toate informțiile despre produs, dar care poate fi îndepărtată cu ușurință pentru a dezvălui frumusețea operei ce o decorează.

O cafea unică, un design extraordinar și un mesaj puternic – acestea sunt atributele ce transformă această cutie în cadoul perfect pentru un început de primăvară extraordinară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod