Idei practice pentru redecorarea casei la inceput de an

Orice inceput de an vine cu dorinta schimbarii. Atat a noastra, cat si a ceea ce ne inconjoara. E adevarat insa ca, dupa sarbatorile de iarna, luna ianuarie este putin vitregita de resurse financiare. Asadar, premisele ar fi urmatoarele: cum putem aduce schimbari in casa, cu bani putini? Nimic mai simplu! Profitam de reducerile substantiale ale sezonului sau chiar de lichidarile de stoc. Praktiker asigura confortul de acasa cu sute de solutii deco la preturi incredibil de mici.

Cum poti revitaliza holul? Prin alegerea unor piese de impact.
In primul rand holul este de cele mai multe ori „mobilat” cu usi. Asa incat primul pas pentru schimbare ar fi sa alegem usi noi pentru camere. Praktiker ofera o gama de usi moderne la preturi accesibile. Pasul doi ar fi schimbarea pendulului printr-o piesa statement. De ce nu un pendul palarie, disponibil la Praktiker la un pret de nerefuzat si intr-o varietate de culori.

Probabil in bucatarie petrecem cel mai mult timp. In primul rand pentru gatit, dar si pentru mesele frumoase in familie. Mobila poate fi destul de greu de schimbat, dar putem experimenta in jurul ei.
Seturile Barcelona sau New York de masa si scaune de la Praktiker vor aduce un suflu nou si vor asigura un spatiu generos de jur imprejur.

Tot ce ne dorim de la dormitor este relaxare si liniste, nu? Ei bine, nu putem obtine toate astea fara organizare. Daca dressingul isi face treaba cu hainele, cum ramane cu bijuteriile si accesoriile? Dulapul cu oglinda pentru bijuterii  de la Praktiker beneficiaza de o reducere de 20% si este disponibil in doua culori, fucsia sau alb. Dulapul ofera spatiul necesar pentru bijuterii si o oglinda generoasa.

Sute de alte produse sunt disponibile in magazinele Praktiker la preturi mici. Campania Marilor Reduceri este valabila pana la data de 2.02.2016, in limita stocului disponibil, in toate magazinele Praktiker din tara. Catalogul reducerilor poate fi consultat online http://www.praktiker.ro/mari-reduceri-ianuarie. Pret dulap bijuterii -  423.92 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod