Idei noi pentru distracție cu toată familia în Dubai primăvara aceasta

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de petrecere a timpului împreună ca o familie în această primăvară, mergeți în Dubai pentru o varietate de activități și experiențe interesante.

De la sporturi în aer liber, până la cursuri de gătit distractive, citiți mai departe dacă vreți să aflați idei noi cu privire la cum să profitați la maximum de vacanța dumneavoastră în Emirat.

1. Turul orașului
O plimbare pe jos este o modalitate foarte bună de a descoperi cele mai bune lucruri pe care le oferă un oraș. Iar acum, grație unei colaborări între Dubai Tourism și două aplicații digitale dedicate tururilor turistice, puteți descoperi și învăța mai multe beneficiind, în esență, de un ghid turistic virtual de buzunar - și nu vă va costa nici un dirham. Tururile, intitulate „Metro Moments” (disponibil pe aplicația Voice Map), și „Turul de arhitectură Al Fahidi” (disponibil pe aplicația Pocket Guide), pot fi descărcate din Apple Store și Google Play. Acestea folosesc tehnologia GPS pentru a le oferi utilizatorilor ghiduri audio în timp real pentru diferite puncte de interes, pe măsură ce progresați de la unul la altul. Ghidurile audio sunt disponibile în engleză, chineză și germană și vin și sub formă de text, însoțite de o hartă pentru o navigare ușoară.

2. La Mer
Bucurați-vă de o zi lipsită de griji la mare, din zori și până la apusul soarelui, fără a vă îndepărta prea mult de confortul orașului. La Mer este locul perfect pentru o plimbare pe plajă, o bălăceală în mare sau un dans pe plajă.

De asemenea, La Mer va găzdui și „Hawa Hawa“, un nou concept de trambulină umplută cu aer care a fost creat și instalat inițial în parcurile publice din Japonia.
În completarea zonelor de cumpărături, a restaurantelor elegante și a atracțiilor turistice, La Mer integrează elemente de design minimaliste și contemporane. Plajele existente au fost modernizate pentru a include, printre altele, dușuri, toalete cu facilități pentru schimbarea scutecelor bebelușilor și acces pentru persoanele cu dizabilități, Wi-Fi gratuit, hub-uri de informare, zone pentru încărcarea telefoanelor mobile și patru locuri de joacă pentru copii.

3.  Mergi în Safari
Puteți merge la Dubai Safari, locul unde dumneavoastră și familia dumneavoastră puteți vedea o varietate incredibilă de creaturi de toate dimensiunile. Nu numai că există o colecție cu adevărat impresionantă și unică de animale sălbatice cu care toată familia se poate „întâlni“, ci există și o mulțime de activități educaționale, ceea ce înseamnă că sunt foarte multe de învățat și multe lucruri distractive de făcut, iar ghizii special instruiți vă povestesc mai multe despre flora și fauna pe care le întâlniți. De asemenea, Dubai Safari găzduiește în mod regulat numeroase evenimente prin intermediul cărora sărbătorește ocazii speciale precum Ziua mondială a urșilor Panda și Ziua mondială a broaștelor sau care vă oferă dumneavoastră și micuților dumneavoastră ocazia de a afla tot ce este de știut despre fluturi, de exemplu.


4.

Pregătiți o masă excelentă
Fie că aveți un bucătar în devenire în familie sau doar vreți să vă asigurați că copiii dumneavoastră sunt capabili să prepare mâncăruri ceva mai complexe decât un sandviș cu brânză, cursurile de gătit sunt o modalitate excelentă de a învăța lucruri esențiale și de a dezvolta niște abilități utile care îi vor ajuta în viață. De asemenea, dacă decideți să participați împreună, este o modalitate distractivă de a petrece timp cu familia dumneavoastră.
Culinary Boutique din Jumeirah este o școală culinară și cafenea care oferă cursuri de specialitate dedicate anumitor tipuri de bucătărie. De asemenea, oferă sesiuni pentru toată familia și lecții culinare pentru copii, special concepute pentru familii și pentru cei mici. În cazul în care participați la unul dintre cursuri, după aceea puteți savura mâncarea pe care ați preparat-o împreună.

5. Rama Dubai (Dubai Frame)
Cea mai noua atractie a Dubaiului, unul din proiectele unicat care conectează, din punct de vedere cultural, trecutul cu prezentul, și reprezintă un punct de atracție deopotrivă pentru vizitatori, turiști și rezidenți ai orașului. Format din două turnuri transparente de sticlă de 150 de metri înălțime, legate între ele, la vârf, de o pasarelă care oferă o priveliște clară asupra orașului, de la înălțime.
Pe una din laturi, monumentul încadrează clădirile și imaginile din Sheikh Zayed Road, care simbolizează orașul modern, pe când de partea cealaltă apar zonele istorice Deira, Umm Hurair și Karama, ce simbolizează Dubaiul vechi.


6. Faceți valuri
Puține locuri oferă activități educaționale mai bune decât Legoland Dubai, un parc care a fost creat exclusiv pentru familiile cu copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Fie că explorați Miniland, o serie impresionantă de structuri și recreări ale unor zone întregi din Dubai și alte repere faimoase din întreaga lume realizate în întregime din piese Lego, mergeți la arena The Factory pentru a vedea cum sunt fabricate unele dintre produse (și poate chiar mergeți acasă cu o piesă Lego personalizată) sau pur și simplu vă bucurați de varietatea enormă de atracții de pe sol și apă, cu siguranță veți pleca acasă fericiți, cu un zâmbet pe față și, cine știe, poate chiar învățați ceva nou. Nu uitați să vă opriți la unul dintre restaurantele cu tematică specială înainte de a pleca.

7. Aventuri de neuitat
Dacă copiii dumneavoastră sunt entuziasmați de lucruri precum râuri, cascade, fântâni, copaci și grădini decorate cu case în copaci, poduri din lemn și plase de cățărat, și adoră locurile de joacă cu nisip, grădinile zoologice și chiar „bucătăriile cu nămol“, atunci este momentul să puneți noul parc Xpark Jr din Dubai pe lista locurilor de neratat.
Situat lângă Skatepark-ul XDubai din Jumeirah, în apropierea plajei Kite, acest parc de aventuri a fost special conceput pentru cei mici și familiile lor, pentru a le permite copiilor să-și asume riscuri sănătoase într-un mediu în care își pot spori încrederea în ei, își pot face prieteni noi, își pot dezvolta imaginația și testa limitele într-un mod pozitiv. De asemenea, parcul va oferi în curând și programe de grup care îi conectează pe copiii care merg la școală sau la grădiniță cu natura prin activități cum ar fi joaca liberă, construcții de căsuțe, lucru manual, focuri de tabără și multe altele.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod