Idei de cadouri ingenioase cu brad

Știi că sărbătorile de iarnă se apropie atunci când auzi primele colinde la radio sau în magazine. Pentru fiecare dintre noi Crăciunul simbolizează altceva... Dacă pentru unii este vorba despre atmosfera intimă din jurul mesei festive sau despre petrecerea timpului alături de cei dragi, pentru alții este despre amintirile din copilărie alături de Moș Crăciun când părea că orice dorință se poate îndeplini.

Nu în ultimul rând, Crăciunul se regăsește în mirosul cozonacului aburind tocmai scos din cuptor, în scorțișoara presărată deasupra vinului fiert și, desigur, în mirosul de brad.

Tradiția împodobirii bradului de Crăciun este probabil cea mai apreciată de români, așa că în acest an îți recomandăm să oferi aranjamente florale cu brad pentru cei dragi sau pentru partenerii de afaceri. În acest sens, Florariamobila.ro îți vine în ajutor cu câteva idei de astfel de aranjamente și cui ai putea să le oferi.

Cadou pentru familia ta - te-ai gândit să oferi un coșuleț decorativ cu lumânări sau coronițe de agățat la ușă în diverse culori și combinații pentru cei dragi? Astfel de cadouri sunt foarte apreciate și pot ocupa un loc de onoare pe masa festivă sau la ușa de intrare.

Cadou pentru familia nonconformistă - dacă ai în plan o vizită în preajma sărbătorilor de iarnă în casa unor prieteni nonconformiști, vei avea surpriza să descoperi tot felul de decorațiuni ingenioase inspirate de cele care se regăsesc în magazine. De exemplu, șansele de a descoperi un brad realizat din cărți sunt foarte mari. Pentru ei poți alege un brăduț gata ornat care poate lua locul clasicului brad de Crăciun din camera centrală. Un astfel de cadou va umple camera cu mirosul specific acestei sărbători și cu...

magie.

Cadou pentru partenerii de afaceri - un cadou foarte apreciat de partenerii de afaceri va fi un aranjament floral din trandafiri albi și crenguțe de brad. În plus, această idee este conformă cu regulile de etichetă pentru astfel de situații.

Prețurile pentru aceste obiecte cu tematică de Crăciun variază între 80 și 250 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod