Hugel, Jubilee Riesling 2005 Alsace

Hugel, Jubilee Riesling 2005 Alsace este un vin sec, cu accente florale şi note fine de lămâie. Anul de recoltă este 2005, dovedind acum, la maturitate, o savoare deosebită, calitatea lui fiind recunoscută şi apreciată în cele peste 100 de ţări unde este comercializat.
Hugel, Jubilee Riesling 2005 Alsace este un vin sec, cu accente florale şi note fine de lămâie. Anul de recoltă este 2005, dovedind acum, la  maturitate, o savoare deosebită, calitatea lui fiind recunoscută şi apreciată în cele peste 100 de ţări unde este comercializat. Jancis Robinson este una dintre cele mai importante personalităţi din industria vinului, având postări zilnice pe site-ul cu acelaşi nume, dar şi postări săptămânale în The Financial Times.

A scris mai multe cărţi de referinţă în domeniu, a fost co-autoare la Atlasul Vinurilor şi editor la The Oxford Companion to Wine.
Specialista este cunoscută în toată lumea şi este adeseori invitată la evenimente în calitate de oenolog. Vinul este produs din struguri culeşi manual, din viile Schoenberg Grand Cru (Alsace- Franta), presaţi şi lăsaţi să fermenteze la o temperatură între 18 şi 24 de grade.

Hugel, Jubilee Riesling 2005 Alsace produs de Hugel et Fils poate fi cumpărat, în România, direct din reţeaua de magazine Halewood - The Winery
outlet, de la distribuitorii autorizaţi sau în reteaua HORECA din toată ţara.
Pret: neprecizat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod