Hotpoint prezintă noua gamă de uscătoare

Hotpoint redefinește conceptul spălării rufelor și lansează noua colecție pentru spălare și uscare ce cuprinde două modele: Aqualtis WD și New Washer Dryer. Elementul-cheie al celor două modele, care garantează un tratament complet de îngrijire, este eficiența energetică crescută, prima de pe piață[1]. În plus, datorită tehnologiei Spin Step, fluxul de aer din interiorul cuvei este amplificat în timpul procesului de uscare, eliminând eficient umiditatea din haine, în timp ce tehnologia Heat Profile permite o scădere a temperaturii aerului direct proporțională cu nivelul de umiditate.

Rezultatul este noul ciclu de eficiență energetică care face posibilă reducerea consumului de energie, protejând mediul înconjurător cu o performanță întotdeauna crescută și cu o grijă maximă pentru culori și materiale.

Noul uscător Aqualtis WD include -10% consum de energie în timpul spălării și uscării vs clasa A și -40% doar în timpul spălării.
Cele 4 programe speciale permit o întreținere perfectă a hainelor colorate, inclusiv a celor albe sau a celor închise, și garantează cel mai sigur tratament pentru haine prețioase și pentru cele mai fine țesături din lână pe întreg procesul de spălare și de uscare, ajutând, în același timp, și la economisirea energiei.

Programul de uscare White – hainele albe își păstrează strălucirea originală chiar și după uscare, evitând procesul de îngălbenire.

Programul de uscare Dark –  datorită acestui ciclu, chiar și după 10 spălări, performanța menținerii perfecte a culorii este garantată prin tehnologia de dispersare și prin controlul precis al temperaturii.

Programul de uscare Ultra Delicate – controlul perfect al temperaturii păstrează aplicațiile prețioase de pe cele mai delicate haine, garantând performanța de menținere perfectă a culorii și evitând degradarea fibrelor.

Programul de uscare Wool – un tratament extra-delicat care, datorită temperaturii constante și a tehnologiei de dispersare, evită degradarea fibrelor, împâslirea și intrarea la apă a hainelor.

Modelul New Washer Dryer din clasa energetică A-10% are grijă de hainele albe, eliminând 20 dintre cele mai „încăpățânate” pete de zi cu zi și păstrând strălucirea fără apariția procesului de îngălbenire: o promisiune pe care Hotpoint o menține, astfel încât să satisfacă una dintre cele mai practice preocupări ale consumatorului.

Acțiunea combinată dintre tehnologia Antistain și tehnologia Heat Profile înlătură petele datorită algoritmului de performanță a ciclului și realizează o uscare blândă și uniformă.
Programule speciale permit evitarea presiunii asupra hainelor apărută în urma supra-încălzirii.

Programul de uscare White – un alb mai strălucitor datorită temperaturii fluxului de aer care descrește direct proporțional cu nivelul de umiditate, fibrele nu sunt presate și aspectul de țesătură galbenă este evitat.

Programul de uscare Delicate – menținerea perfectă a culorii pentru cele mai delicate fibre datorită controlului temperaturii.

Programul de uscare Wool – creat special să protejeze cele mai fine fibre din lână etichetate drept „tumble dry” cu rezultate excelente fără a provoca degradarea fibrelor.

Noile uscătoare Aqualtis WD și New Washer Dryer garantează un tratament eficace de spălare și uscare cu o eficiență maximă de energie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod