Hotel Smart - o volumetrie perfect incadrata in specificul montan

Sinaia este un oras plin de istorie, o destinatie turistica vizitata anual de mii de turisti, iar pentru cei care isi doresc  sa se bucure de pace, liniste si relaxare pe durata sejurului exista Hotel Smart. Cu un stil architectural unic, specific zonei regale Peles, Hotelul Smart reuseste sa imbine armonios frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor deosebit. 

Localizat  pe str. Theodor Aman nr. 16 este la 1,5 km de centrul orasului Sinaia, la 3 km de gara, in drum spre cota 1400 si dispune de 18 de camere single, duble sau triple si cele 2 apartamente, insumand 55 locuri de cazare, in plus hotelul ofera numeroase facilitati, inclusiv un spa si un restaurant o capacitate de 100 – 120 locuri.

Restaurantul La Cascade, redenumit asa in urma cu 3 ani, se bucura de un stil arhitectural unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic, cu o ambianta intima, unde poti savura mancaruri din bucataria internationala la preturi fara concurenta. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din La Cascade locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festive.  De asemenea gradina este un punct forte al ansamblului, un loc linistit, plin de verdeata in care va puteti relaxa si bucura din plin de natura.

Hotel Smart,  cu o volumetrie perfect incadrata in specificul montan, ascunde de fapt in interiorul sau intregul arsenal prin care orice hotel de 4 stele care se respecta il pune cu generozitate in slujba confortului oaspetilor sai. Cu o grija dezarmanta pentru detaliu, fiecare spatiu a fost gandit astfel incat sa ofere in acelasi timp spectacol, lux si inedit.

Cele 20 de camere single, duble sau triple, sunt dotate conform standardului de  4 stele, avand balcon , baie, minibar, internet, Smart TV, telefon iar 5 dintre camere au bucatarie proprie.

Sala de conferinta, de 45-50 locuri este dotata cu calculator, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, proiector panoramic, ecran, amplificator, mixer, tuner, boxe, si face din hotelul SMART alegerea perfectă pentru meeting-uri, seminarii și conferințe.

Hotelul SMART dispune de un salon pentru micul dejun, restaurant, terasa acoperita, terasa descoperită, gradina de vara, zona de gratare și foisoare. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor recomanda hotelul ca locatia perfecta pentru un sejur cu prietenii sau familia sau pentru organizarea de conferinte si team bulding-uri. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod