Hamé aniversează 10 ani de producție în piața din România și adaugă o nouă gamă în portofoliu

Hamé a început activitatea de productie pe piaţa românească în 2005, odată cu preluarea fabricii de la fosta firmă Romconserv SRL.
În 10 ani de activitate în România, Hamé a atins cifra de afaceri de 16,4 mil EUR, dublându-și vânzările în ultimii 4 ani. Obiectivul pentru 2015 este să mențină trendul crescător al cifrei de afaceri (creștere în 2014 de 13% față de 2013 și de 129% față de 2010) și să încheie anul cu o creștere de până la 10% (high single digit). La baza creșterilor prognozate stau inovația în produs, comunicarea neconvențională și adresarea unui nou segment de consumatori.

Acum, Hamé România sărbătorește cei 10 ani de activitate prin lansarea gamei de produse premium Hamé Select.
Compania a dezvoltat local o serie de rețete de calitate superioară, acoperind mai multe segmente din categoria conserve: conserve cu conținut ridicat de carne (95% carne de porc și 92% carne de vita), ready meal-uri ce au la bază rețete cu specific local (ardei umpluți, sarmale, gulas sau fasole cu costiță/cârnăciori) și pate de ficat fără coloranți, conservanți sau potențiatori de gust.

Hamé Select – noua gamă pentru consumatorii urbani

Hamé Select se adresează consumatorilor cu nivel salarial mediu si ridicat, din zonele urbane, având un stil de viață activ, orientați către carieră.
Timpul lor liber este limitat, drept urmare prețios. Nu și-l irosesc în bucătarie, ci aleg să și-l petreacă împreună cu prietenii sau familia. Sunt persoane informate, la curent cu noutățile și acordă atenție regimului alimentar, pledând pentru calitate și nu cantitate.

Lansată sub umbrela brand-ului Hamé, brand cunoscut ca fiind modern și inovator, noua gamă include pate-uri de ficat având rețete fără coloranți, conservanți sau potentiatori de gust, ambalate în cutii de aluminiu ușor de desfăcut, la gramaje mici de 75g, ideale pentru un mic dejun diversificat.
Pe lângă rețetele clasice din ficat de pui și porc, gama include și rețete având 25% ficat de gâscă, rață și curcan (procent superior mediei existente în piață). În segmentul conserve de carne, Hamé Select este prezent cu două produse din carne de porc și vită, ambele având rețete cu conținut ridicat de carne: 95% carne de porc și 92% carne de vita.

Hamé Select STEAK sunt produse din categoria ready meal-uri ce au ca ingredinete principale pulpa de porc și vită și pieptul de curcan. Rețetele asigură cu succes un prânz sau o cină consistentă, consumatorii trebuie doar să adauge o salată sau orice altă garnitura preferă.
Tot din segmentul ready meal fac parte și produsele Hamé Select - ardei umpluți, sarmale, gulaș sau fasole cu costiță/cârnăciori. Aceste produse au la bază rețete apreciate de consumatorii români, însă sunt rețete ce necesită timp relativ mare de preparare. Hamé Select vine, astfel, în întâmpinarea nevoii consumatorilor de a se bucura de mancărurile preferate fără a pierde timp cu prepararea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod