Hair stylist hi-tech, oriunde şi oricând, cu maşinile de tuns Philips

Indiferent că este vorba despre clasica tunsoare scurtă ori de un stil mai elaborat, gama de maşini de tuns Philips include modele eficiente, uşor şi comod de utilizat, cu tehnologii moderne.
Indiferent că este vorba despre clasica tunsoare scurtă ori de un stil mai elaborat, gama de maşini de tuns Philips include modele eficiente, uşor şi comod de utilizat, cu tehnologii moderne, perfect adaptate pentru preferinţele şi nevoile tale. Păstrează din metoda old-school doar precizia foarfecei perfect ascuţite pe care o oferă lamele maşinilor de tuns Philips şi bazează-te pe siguranţa hi-tech!
 
Astfel, ritualurile zilnice elaborate şi complexe de grooming devin mai simple şi realizabile precis, într-un timp mult mai scurt decât atunci când abordezi metoda clasică.
Cu oricare dintre maşinile de tuns Philips, testezi şi înveţi singur care este stilul care ţi se potriveşte, pe care îl perfecţionezi cu fiecare utilizare. Sunt special concepute pentru a te ajuta să abordezi stilul preferat în cel mai scurt timp şi cu minimum de efort depus, fără nicio programare. 

 Pieptene pentru urmărirea conturului pentru viteză şi confort, lame din oţel inoxidabil şi piepteni care protejează împotriva zgârierii, diverse setări de lungimi, utilizare cu sau fără fir pentru libertate maximă şi baterie puternică Li-ion sunt doar câteva dintre tehnologiile cu care sunt dotate maşinile de tuns de la Philips, din gamele QC57xx, QC55xx, QC53xx şi QC51xx.
 
Modelul de top al gamei, Philips QC5770, funcţionează fără fir şi dispune de un pieptene cu urmărire a conturului 3D, pentru viteză şi confort. Datorită tehnologiei Diamond Like Carbon, lamele se păstrează perfect ascuţite timp îndelungat, iar cele 38 de setări de mare precizie pentru lungimea părului  şi accesoriul pieptene pentru filare conduc către rezultatul final absolut: atracţie masculină fără imperfecţiuni. În plus, ai control complet asupra întregii acţiuni de grooming, QC5770 dispunând de afişaj multifuncţional. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod