HAI LA JOACĂ!

IKEA ia joaca în serios și invită pe toată lumea să se alăture – copii și adulți deopotrivă.

Jocul face lumea mai mare, atât pentru copii, cât și pentru adulți, oferind posibilități infinite pentru dezvoltarea mobilității, creativității, sociabilității și capacității de a ne distra. Prin campania „Hai la joacă!”, IKEA invită oamenii de toate vârstele să redescopere joaca adevărată. Haideți să petrecem mai puțin timp în fața ecranelor și mai mult timp împreună. Pentru că nu există nicio legătură mai puternică decât cea stabilită prin joacă.

Campania IKEA „Hai la joacă!” (5 noiembrie – 23 decembrie 2018) este aici pentru a ne reaminti cât de vital este jocul în viața noastră de zi cu zi - nu doar pentru copii, ci și pentru adulții de toate vârstele.

Pentru a duce mai departe mesajul despre importanța jocului, magazinele IKEA din întreaga lume se vor transforma în următoarele șapte săptămâni în locuri distractive de întâlnire, unde se vor organiza activități dedicate nevoii fundamentale de joc – declarate a fi dreptul fiecărui copil prin Convenția ONU privind Drepturile Copilului.

În magazinul IKEA Băneasa, jucăriile și jocurile IKEA se vor transforma în decor pentru cei mai importanți oameni din lume: copiii. Toți experții în joacă sunt invitați în Magazinul IKEA în week-endurile din perioada 5 noiembrie-23 decembrie (orele 12:00 - 16:00), cu două spectacole captivante pentru mari și mici:
Traseul de Aventură – în care să exploreze provocările jocurilor și jucăriilor IKEA, cât sunt de buni atleți, dar și cât de buni sunt ca ajutoare în bucătărie, într-o cursă de 1 minut;
Teatru de păpuși – bazat pe povestea cărții IKEA "URANGUTAN ESTE SPERIATĂ" cu jucăriile de pluș IKEA în rolurile principale, o idee ușor de recreat și acasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod