Gymboland Ploieşti – un nou tărâm al magiei şi al educaţiei!

Cu o expertiză de peste 8 ani în domeniul entertainment-ului educaţional, Gymboland continuă extinderea în România şi deschide pe 2 decembrie a doua sa locaţie din Ploieşti, în AFI PALACE.
Cu 8 locuri de joacă în Bucureşti şi în ţară, Gymboland este cel mai important promotor al conceptului de joc educațional, asigurându-le copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare. Cu o suprafaţă de 100 mp, noul spaţiu de joacă a presupus o investiţie de 120.000 de euro în echipamentele din locul de joacă: trambulină complexă, structură modulară cu labirinturi, tobogan, piscină cu bile şi nu numai!

Tehnologia revoluţionară, siguranţa copiilor, liniştea părinţilor şi staff-ul format din 12 angajaţi pregătiţi special pentru micii vizitatori sunt premisele care fac din Gymboland locul de joacă numarul 1 din România.

In noua destinaţie pentru copii din Ploieşti, arta şi design-ul se îmbină cu tehnologia la cel mai înalt nivel, în cel mai armonios mod posibil! Gymboland a pus în aplicare o miniaturizare a vieţii cotidiene printr-un cabinet medical echipat fidel celui adevărat şi invită micuţii aventurieri într-o pizzerie veritabila italiană echipată cu un cuptor, vitrină pentru vânzare, masă pentru servit şi diverse ustensile specifice. Aici copiii vor putea interpreta roluri şi cu siguranţă se vor distra pe cinste!

O noutate în locul de joacă din Ploieşti reprezintă nisipul kinetic pe măsuţa tip “Balena albastră” ce contribuie la dezvoltarea creativităţii, precum şi a motricităţii fine a copiilor.

Blocurile de spumă viu colorate în albastru oferă copiilor ocazia de a se angaja într-un joc liber realizând nenumărate tipuri de construcţii. Universul fascinant al jocului şi magiei din Gymboland AFI Ploiesti îşi întampină oaspeţii cu 3 zile de petrecere ca în poveşti: origami, face painting, concurs de dans, statuile dansatoare, ateliere  creative, mascote, ce şi-ar putea dori copiii mai mult de atât?  Un univers magic în minivacanţa de 1 decembrie în care cei mai mici membri ai familiei pornesc în căutarea comorilor pierdute împreună cu Piratul Barbă Neagră, se deghizează în Spiderman, se amuză cu clovnii Cipolini şi Cipolina!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod