Gusturi bogate alaturi de Monini!

Vremea rece isi intra in drepturi si schimbarile bruste de temperatura ne pune organismul la mari incercari. Iarna zilele sunt scurte, iar noptile lungi, temperatura exterioara e scazuta, activitatea fizica in aer liber e minima, trecerea de la caldura din case la frigul de afara solicita organismul si creste riscul de imbolnavire, iar petrecerea timpului in spatii inchise favorizeaza „rontaiala“ si excesul de calorii.
Pentru a depasi cat mai in forma aceasta perioada trebuie sa fiti atenti la cateva aspecte-cheie, alegerile alimentare putand sa contribuie la ameliorarea bunei-dispozitii, la schimbarea functionarii sistemului imunitar si la cresterea rezistentei la frig.Fiecare anotimp aduce bucuriile sale in materie de fructe si legume.
Si pentru ca toate au un sens, natura ne ajuta si ne pune la dispozitie fix nutrientii de care avem nevoie in fiecare sezon.

De multe ori uitam  sfaturile legate de sanatate si alimentatie si avem parte in aceste zile de excese alimentare. Una dintre cele mai simple şi mai eficiente modalităţi de a proteja organismul de boli este o alimentatie echilibrata.
Rolul sistemului imunitar este să protejeze organismul împotriva bolilor și infecțiilor ce provoacă răceli și gripă. Atunci când sistemul imunitar este slăbit, organismul devine vulnerabil la diverse afecțiuni.

Uleiul de măsline extravirgin conține antioxidanți unici ce nu pot fi găsiți în niciun alt ulei, cu abilitatea de a întări sistemul imunitar.

Uleiul de masline extra virgin are proprietati nutritive extraordinare, este usor digerabil, este bogat in grasimi bune pentru organism si previne cresterea colesterolului.
 

Monini are pregatita gama completa de produse pentru a ne ajuta sa trecem cu bine aceasta perioada, asa ca este alaturi de voi cu produsele de baza din gama sa:

Monini Classico
este uleiul de masline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventa.

Este recomandat pentru o mare varietate de utilizari in care intr-adevar completeaza orice fel de mancare.
Este indicat pentru toate utilizarile in bucatarie : sosuri, fripturi, garnituri.
 

Monini Delicato cu aroma sa fina si suava, este alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin.

In bucatarie este un ideal si versatil dress­ing, fiind utilizat la legume fierte si crude, sosuri, supe, fripturi si salate.

Monini GranFruttato
- Gustul distinct, picant se datoreaza continutului bogat de polifenoli si anti­oxidanti carora medicina moderna le atribuie un rol fundamental in apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor.
Este recomandat a fi uti­lizat in stare proaspata pe „bruschetta“, salate, legume fierte.


Monini Aromatizzatti - Uleiul de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome si ierburi mediteraneene.

Cea mai aproape modalitate de a redescoperi cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene într-o formă nouă, gustoasă și ușor de utilizat.
Adăugați o picatura de imaginație în bucătăria dvs.!

 
Otetul balsamic de Modena IGP Monini are caracteristici extraordinare: densitate si aroma.

Acesta este catifelat pe cerul gurii, iar dulceata si consistenta sa il fac sa devina „personajul principal” pentru orice preparat, de la salatele de legume, la carne, fructe sau desert.

Monini O alegere savuroasa si sanatoasa!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod