Gustari magice de sărbători de la Dr Gerard

Magic este brandul de biscuiți sandwich pe care Dr Gerard l-a lansat în acest an și în România și care este comercializat atât în varianta de consum „family” de 144 g, cât și în varianta „on the go” pentru consum individual de 36,6 g, în mai multe variante: Magic black-biscuiți cu cacao și cremă de frișcă, Magic lemon-biscuiți cu 2 tipuri de creme - lămâie și frișcă și Magic choco -biscuiți cu cremă de ciocolată.

Potrivit tendințelor înregistrate în ultimii ani, de sărbători vânzările de dulciuri, printre care se numără și produsele sezoniere, se triplează.

Luna decembrie a anului 2015 a însemnat în retailul modern vânzări de dulciuri de peste 43 mil. euro și 7,4 mil. Kg de produse, din care biscuiții au ocupat prima poziție în volum cu o cotă de 24,3% și a două poziție ca valoare cu 16,4%. Napolitanele au reprezentat 7,1% din valoare și 10,3% volum. Cele mai mari creșteri, între 158% și 520% față de luna noiembrie, au fost înregistrate la praline, figurine de ciocolată și produse sezoniere din ciocolată. (sursă Retail Zoom)

Cele mai familiare și dorite gusturi și arome pentru sărbătorile de iarnă sunt în România cele de măr copt, alături de combinația măr și scorțișoară.

Aroma de cuișoare și citrice este de asemenea printre
favorite. Alte dulciuri preferate de români în sezonul rece sunt turta dulce, bomboanele de ciocolată și dulciurile care se pot folosi la impodobirea bradului de Crăciun. Atent la preferințele consumatorilor săi, Dr Gerard aduce în România 3 noi produse de sezon care răspund cererilor de sărbători.

În această perioadă, se pot găsi în magazine noile produse Dr Gerard pregătite special pentru sărbătorile de iarnă și gândite pentru „Momentele Împreună” petrecute de sărbători cu cei dragi.
Acestea sunt: fursecurile crocante cu aromă de portocală și cuișoare (sub forma unor decorațiuni vesele pentru a împodobi „gustos” bradul de Crăciun), rulourile crocante umplute cu glazură delicată de măr copt și turtă dulce delicioasă cu mere și scorțișoară.

Dr Gerard Group este unul dintre cei mai importanți producători de biscuiți și napolitane din Polonia și din Europa Centrală și de est.

Portofoliul vast de produse al companiei include peste 200 de
sortimente de biscuiți, napolitane și crackers precum napolitane invelite în ciocolată, wafer rolls-uri cu creme delicioase, fursecuri crocante, biscuiți umpluți și acoperiți cu glazuri diverse, biscuiți sandwich, biscuiți pentru micul dejun, crackers și saratele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod