Granini sărbătorește 50 de ani cu sute de povești de iubire

Poveștile de iubire ale ultimilor 50 de ani vor fi în centrul comunicării Granini, prin aplicația “Momente de iubire” pe care brand-ul a lansat-o la în această săptămâni.

Dacă în anii trecuți, fructele au găsit cel puțin 1000 de feluri de a iubi, iar îndrăgostiții s-au bucurat de “Podul Iubirii” din Herăstrău, anul acesta consumatorii vor avea ocazia să își declare poveștile de iubire în fața întregii lumi, prin aplicația “Momente de iubire”.

Aplicația “Momente de iubire” are ca scop crearea unui timeline al iubirii prin intermediul unui proiect fotografic în care utilizatorii sunt invitați să-și reamintească poveștile individuale de iubire.
Pe baza poveștilor înscrise în aplicație, Granini va genera timeline-ul a 50 de ani de iubire, cât și momentele marcante din istoria Granini. Proiectul se derulează în colaborare cu fotograful Marta Popescu care va ajuta și la jurizarea premiilor.

Pentru că există nenumărate feluri de a iubi, la fel de diferite și frumoase, utilizatorii pot înscrie în aplicație orice fel de poveste. Fie că este vorba de momente petrecute cu persoana iubită, cu prietenii, fie că sunt poveștile părinților sau chiar ale bunicilor, ele ocupă un loc important în fiecare inimă, indiferent de vârstă.
Prima întâlnire, luna de miere sau doar o seară în parc se transformă în momente speciale care merită povestite tuturor.

Participanții au șansa de a câștiga premii pline de iubire: câte 50 de 2-pack-uri Granini săptămânal, iar marele premiu - 10 ședințe foto realizate de Marta Popescu.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod