Grand Plaisir la McDonald’s, noua salată franțuzească semnată de Chef Nicolai Tand

McDonald’s România continuă colaborarea cu Chef Nicolai Tand și lansează salata Grand Plaisir, cu o rețetă distinsă pentru o vară perfectă. Cu o selecție de ingrediente inspirate din bucătăria franceză și folosite în premieră la McDonald’s, salata Grand Plaisir este alegerea ideală pentru clienții care apreciază o masă ușoară și proaspătă.

Grand Plaisir este exact așa cum trebuie să fie o salată: are ingrediente proaspete și gustoase, texturi diferite, dar care împreună formează o combinație rafinată de vară.

Sunt încântat că anul acesta am dus colaborarea cu McDonald’s mai departe și am creat o salată franțuzească, perfectă pentru un prânz relaxat, în care ingredientul meu secret este dragostea pentru gătit”, spune Chef Nicolai Tand.

Grand Plaisir by Nicolai Tand este combinația rafinată de brânză franțuzească, piept de pui fraged la grătar, apio, roșii cherry și bacon crocant, pe un pat de salată atent selecționată. Noua salată a la Chef este disponibilă în cele 67 restaurante McDonald’s din întreaga țară în ediție limitată, doar în perioada 11 iulie – 30 septembrie 2015.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod