Goa, India – O destinație exotică, accesibilă acum și pentru români

În această săptămână a avut loc în București un eveniment organizat în scopul promovării Goa, India, ca destinație turistică superbă, oferindu-le participanților câteva idei despre momentele de dans tradițional de carnaval, bucătăria autentică și locuri principale de vizitat odată ce se ajunge la destinație.
Goa Tourism a organizat astfel de prezentări în numeroase țări din lume, vreme de 15 ani. Scopul unui astfel de tur este să arate în fiecare țară vizitată că Goa este o destinație de vacanță accesibilă pe tot parcursul anului și să încurajeze turiștii să descopere această locație exotică. 

Principalul organizator al acestui tur este Goa Tourism. Doi oficiali – Ganesh Teli, Assistant Director, Goa Tourism & Bharat Chodankar, Manager, Goa Tourism Development Corporation – au venit la București pentru o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri ce au avut în vedere călătoria către Goa și avantajele pe care le poate oferi această destinație minunată potențialilor turiști din România. 

Goa Tourism a prezentat plajele din Goa, locațiile din regiune, noile oferte și servicii precum tururi în balonul cu aer cald, zborurile cu parapantele motorizate, tururi cu biciclete electrice pentru a descoperi bogățiile locului, croaziere, scufundări și multe alte activități la fel de interesante.
Goa are o coastă cu plaje extraordinare, mâncare locală delicioasă și viață de noapte intensă. 

Conform declarațiilor celor doi oficiali, România are numeroase beneficii printre care și includerea sa anul trecut pe lista celor 150 de țări ce pot obține E-Visa, permis de conducere valid și o bună conectivitate a zborurilor. Goa Tourism a expus de asemenea obiectivul său principal: acela de a crește de zece ori mai mult numărul de turiști până la finalul anului 2020. 

Reprezentanții oficiali din Goa încurajează oamenii să viziteze această destinație pe tot parcursul anului și să se bucure de frumusețea sa.
Goa este un teritoriu al contrastelor uimitoare, fiind chiar locul unde se înregistrează cel mai mare număr de influențe culturale diferite întâlnite într-un spațiu geografic de aproximativ 3700 km2. Acestea se reflectă și în moștenirea fizică și spirituală, atât printre oameni, cât și prin minunile naturii, regăsindu-se și în muzică sau chiar în liniște. 

Nici un alt loc de pe pământ nu permite descoperirea atâtor lumi într-un singur loc, în decursul a câteva ore: atât în lumea văzută, cât și în sine! Mărginit de Marea Arabiei în Vest și impunătorii munți Sahyadri în Est, peisajul din Goa se ridică de la nivelul mării și atinge 1022 altitudine.
O serie de râuri șerpuitoare traversează regiunea și contribuie la conturarea frumuseții sale naturale. 

Pentru și mai multe detalii despre Goa, India, vă rugăm accesați: 

https://www.goa-tourism.com/  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod