Glenfiddich descoperă adevăratul spirit Maverick

Acum 128 de ani se năștea single maltul care a redefinit o categorie, care a avut curajul să riște și să inoveze într-unul dintre cele mai impregnate de tradiție domenii. Glenfiddich a riscat, și-a creat propriul drum, a redefinit regulile jocului datorită personalității oamenilor care au transformat pasiunea în business, gustul într-o călătorie și alegerile neconvenționale într-o datorie. Personalitatea unui Maverick se reflectă în stilul lui de viață și în alegerile pe care le face.
Un Maverick adevărat prețuiește tradițiile, dar caută mereu cărări neumblate; un Maverick cere mereu tot ce e mai bun, dar și oferă pe măsură; un Maverick trăiește intens fiecare moment, dar înțelege puterea timpului de a selecta adevăratele valori, iar un Maverick Glenfiddich cunoaște gustul single maltului autentic și puterea lui de transformare a fiecărei clipe într-o experiență de calitate.

În jurul nostru sunt mulți bărbați care merită statutul de Maverick, dar pe foarte puțini dintre ei ajungem să-i recunoaștem ca atare.
Pentru a-i identifica pe cei care au ales să fie altfel, să-și croiască propriul drum și să se bazeze pe propria viziune pentru a schimba lumea, Glenfiddich a creat spațiul virtual unde aceștia să fie nominalizați și aplaudați public. Șapte bărbați pe care Glenfiddich îi consideră demni de statutul de Maverick: Horia Ghibuțiu, Vlad Eftenie, Dragos Vărșăndan, Radu Vâlcan, Alex Dona, Radu Dumitrescu și Mihai Vasilescu au lansat către comunitățile lor provocarea de a identifica bărbații nonconformiști, independenți și curajoși.
Prin intermediul platformei http://maverickspirit.ro/, comunitățile celor șapte au putut să propună poveștile unor bărbați care reprezintă spiritul Maverick Glenfiddich și să voteze exemplul pe care il consideră cel mai potrivit și mai impresionant în acent context.

De la prieteni din copilărie, la colegi de birou sau parteneri de viață, acești bărbați au dovedit că cel mai bun drum în viață este cel pe care ți-l construiești singur, iar pentru asta Glenfiddich i-a răsplătit cu un portret realizat de Cristi Șuțu, realizatorul proiectului „Portret de Bărbat”.
Cei care au identificat și propus poveștile selectate au intrat in clubul select Maverick Glenfiddich, primind un kit care să-i ajute să experimenteze gustul autentic single malt. Glenfiddich prețuiește curajul, inițiativa și puterea de a schimba lumea, exact cum au făcut și pionieri acestui brand.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod