Gin-co - cafeaua originală cu ginseng

Începând cu luna decembrie, un nou brand italian premium cucerește piața din România – Gin-co, cafeaua originală cu extract de ginseng, ce aduce un gust inconfundabil și o doză de energie în fiecare ceașcă. Gin-co este distribuit în exclusivitate în România de către Global Mirex, companie cu un vast portofoliu de branduri premium italienești pe piața locală. Cu peste 39 de milioane de cești savurate în întreaga lume, Gin-co cucerește încă de la prima degustare. Savoarea sa unică și inimitabilă cu note de caramel, precum și textura sa cremoasă, îl transformă în alegerea ideală pentru orice moment al zilei.

Gin-co este o rețetă originală ce se bazează pe calitățile ginseng-ului.
Proprietățile benefice ale acestei rădăcini de origine asiatică sunt recunoscute de peste 2000 de ani, fiind considerată un adevărat panaceu universal. Ginseng-ul contribuie la sporirea randamentului fizic și mental, întărește memoria, dezvoltă imunitatea și are un puternic efect de reîntinerire. Integrat în cafea, ginseng-ul oferă un adevărat boost de energie și echilibru.

“Ne aflăm constant în căutarea unor noi produse care să completeze și complimenteze portofoliul nostru de brand-uri exclusiviste Made in Italy.
Gin-co este adiția perfectă, fiind un mix incitant de cafea și o băutură cu proprietăți energizante ce contribuie la o experiență de neegalat. Sperăm că Gin-co se va transforma într-o alegere constantă pentru iubitorii de cafea, dar le va trezi curiozitatea și celor care preferă alte băuturi calde. Apreciem foarte mult colaborarea cu Natfood, compania mamă gin-co, ce din 1999 oferă cele mai bune produse și servicii pentru peste 40.000 de locații Ho.Re.Ca. din Italia și din lume.
”, spune Miruna Gheordunescu, Partener Global Mirex

Gin-co poate fi savurat la Restaurantul Gargantua, la Cofetaria Ana Baking Co, Caffe Milano, restaurantul Portobello, Brasserie Cotroceni, Boutique de Pain, precum si in alte locații atent selecționate din București.
Cafeaua cu ginseng Gin-co este distribuită în exclusivitate în România de către Global Mirex, o companie extrem de dinamică, fondată de către Miruna Gheordunescu și Razvan Costache, tineri antreprenori români. La doar 35 de ani, cei doi au o vastă experiență în afaceri, cu mai multe activități antreprenoriale în diferite sectoare, atât în România, cât și în Italia. Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Antica Gelateria del Corso, Miscela d’Oro, Arthemia, Olio Basso sau Toschi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod