Gillette revoluționează bărbieritul prin tehnologia FlexBall

Gillette® lansează cel mai avansat aparat de bărbierit – Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™ - revoluționând astfel experiența bărbieritului. Noul aparat a fost proiectat plecând de la modul în care bărbații încearcă, în fața oglinzii, să întindă suprafața pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor. Având în vedere acest lucru, Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™ este creat astfel încât să vină în întâmpinarea acestor probleme, adaptându-se în timp real liniilor feţei.

Tehnologia unică FlexBall™ permite lamei o oscilaţie 3D în timpul bărbieritului, oferind o aderenţă mult îmbunătățită pentru zonele delicate ale feţei şi o experienţă extrem de confortabilă.
Această tehnologie este preferată de bărbați, în medie, într-un raport de 2 la 1 față de gamele de produse non-Flexball Fusion ProGlide.

“De mai bine de un secol, din momentul în care King C. Gillette a lansat primul aparat de bărbierit în anul 1901, Gillette continuă să revoluționeze experiența bărbieritului, angrenând într-un proces complex de proiectare atât tehnologia de ultimă generaţie Gillette, cât și elemente de design concepute să ofere precizie și confort”, declară Radu Dobrescu, Local Delivery Associate Brand Manager Gillette South East Europe.
’’Prin tehnologia FlexBall™, Gillette reușește încă o dată să reinventeze bărbieritul pentru a asigura o experiență de neegalat.”

Tehnologia pivotantă FlexBall™ este însoțită de o serie de îmbunătățiri cheie:

-          Lamele cu tăiere joasă, aproape de piele, au fost reproiectate, față de gama aparatelor standard Fusion și au acum margini mai subțiri și mai fine, cu un înveliș cu o tehnologie avansată. Acesta beneficiază de rezistență de frecare scăzută pentru a tăierea fără efort a firelor de păr și pentru a înlătura senzația de tragere și smulgere;

-          Stabilizatorul pentru lame menține o spațiere optimă, permițând în același timp acestora să se adapteze conturului feței;

-          Sistemul simplificat cu canale Comfort Guard îndepărtează excesul de spumă pentru a favoriza un contact optim cu lama, întinzând pielea pentru un bărbierit precis și confortabil;

-          Banda lubrifiată îmbunătățită este impregnată cu uleiuri minerale și polimeri lubrifianți care permit lamelor să alunece fin pe piele;

-          O lamă laterală îmbunătățită și un sistem tip pieptene care ajută la o mai bună aliniere a firelor de păr și la o clătire ușoară printre fante.

Tehnologia FlexBall™  adaugă o a treia dimensiune, cea a mișcării pivotante, esențială pentru un bărbierit curat, perfect adaptat conturului feței.
O medie de 25,000 de fire de păr acoperă fața oricărui bărbat, iar tehnologia FlexBall™ trece cu brio acest test.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod