Gillette Mach3 – dezvoltat de profesioniști, inspirat de povestea ta

Gillette Mach3 combină cele mai performante tehnologii pentru a oferi un bărbierit confortabil și curat. Cele 3 lame special poziționate pentru tăierea progresivă a firului de păr, de la rădăcină până la vârf, confirmă faptul că și al 10-lea bărbierit cu Mach3 este mai confortabil decât unul cu un aparat de unică folosință.

Aparatul de bărbierit Gillette Mach3 oferă garanția unui bărbierit rapid și confortabil, cu mai puține iritații ale pielii, datorită tehnologiei de care dispune:

 Aliniere progresivă a lamelor: 3 lame special poziționate pentru un bărbierit curat, dintr-o singură mișcare;

 Lamele montate individual care se ajustează perfect conturului feței;

 Rezerva are un design gândit special pentru a oferi o clătire și o curățare extrem de ușoară a lamelor;

 Banda lubrifiantă îmbunătățită.

În plus, gama de produse complementare de îngrijire a pielii Gillette Mach3 Irritation Defense previne și protejează pielea împotriva iritațiilor.

Fiecare produs din gama Gillette Mach3 Irritation Defense ajută la combaterea celor 5 semne ale iritației în fiecare etapă a procesului de bărbierit.

Alături de aparatul Gillette Mach3, ritualul zilnic de bărbierit poate deveni și mai eficient cu ajutorul produselor de pre-shaving și post-shaving: formula gelurilor din gama Irritation Defense previne arsurile, usturimea, pielea uscată, înroșirea pielii, tăieturile și rănile.

Fiți alături de povestea Gillette pe Facebook: www.facebook.com/GilletteRomania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod