GILLETTE CELEBREAZĂ „MOMENTELE BOND” DIN VIAȚA FIECĂRUI BĂRBAT

 În timp ce lumea întreagă așteaptă lansarea filmului „SPECTRE”, al 24-lea film din seria Bond, Gillette celebrează acele momentele din viața fiecărui bărbat în care acesta se simte pe deplin în controlul acțiunii. Aceste ’’Momente BOND’’ nu sunt întâmplătoare, ci sunt rezultatul unui ritual amănunțit de pregătire.

MOMENTELE BOND

Începând cu data de 1 octombrie 2015, Gillette lansează campania ‘’Momentele BOND’’ inspirată de către Ian Fleming, creatorul James Bond. Cuvintele puternice, cu încărcătură poetică ale lui Ian Fleming au stat la baza campaniei Gillette.
Stilul aparte prin care autorul a descris „Momentele BOND” este întâlnit pe parcursul întregii campanii - vizibilă în materialele TV, outdoor, online și in-store.

Campanie va debuta printr-un spot TV care unește acțiunea iconică Bond cu precizia produselor Gillette, această alăturare ajutându-i pe bărbați să fie pregătiți pentru propriile „Momente Bond”.

„SPECTRE”, a 24-a aventură James Bond, produs de către Albert R. Broccoli EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios și Sony Pictures Entertainment, va fi lansat în Marea Britanie pe 26 octombrie și în SUA pe șase noiembrie.

Stilul 007 a fost întotdeauna o formă de artă.
Astfel, Gillette s-a parteneriat cu Jany Temime, designer premiat și cea care stă în spatele look-ului Bond din producțiile SKYFALL și SPECTRE, pentru a oferi sfaturi de style prin care fiecare bărbat va fi pregătit pentru propriile ‘’Momente BOND’’. Pe 10 octombrie, Jany Temime va fi prezentă pe contul de Twitter Gillette unde va împărtăși bărbaților sfaturi  de stil vestimentar caracteristice ‘’Momentelor BOND’’.

„La fel ca BOND, bărbații se simt și arată cel mai bine atunci când au sentimentul că sunt pregătiți pentru orice situație pe care o întâmpină” a afirmat John Mang, Vice Președinte Global Gillette.
„Prin parteneriatul cu SPECTRE, Jany Temime și Ian Fleming Estate, Gillette pune în valoare importanța pregătirilor pentru propriile <<Momente Bond>> zilnice.”

Pentru a celebra parteneriatul, în magazinele partenere vor fi disponibile seturi special create SPECTRE-Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall și care pot fi achiziționate începând cu data de 1 octombrie 2015. Mai multe informații atât despre seturile speciale SPECTRE-Gillette Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall, cât și despre „Momentele Bond”, sunt disponibile pe https://www.facebook.com/GilletteRomania .

Urmărește Gillette și SPECTRE în ‘’MOMENTELE BOND’’: https://www.youtube.com/watch?v=85uwPlQ1GUU
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod