Get back to school! Ce sa porti in primele zile de scoala?

Fara indoiala, adolescentii au o perspectiva noua si fresh asupra stilului vestimentar. Filmele, reclamele, muzica si videoclipurile, sporturile urbane au jucat intotdeauna un rol important in crearea unui stil vestimentar unic si fresh. Indiferent cate generatii ar trece, o singura regula ramane neschimbata: tuturor tinerilor le place sa experimenteze! Orice haina poate fi reinterpretata, combinata, regandita si accesorizata. Evident, totul tine de creativitate si de o libertate de gandire pe care numai tinerii o au! Dar ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricari tanar in fiecare toamna?

Evident, tricouri si hanorace, cat mai placute la purtare, in nuante uni si neaparat cu logo-uri.
Pantaloni baggy, jachete impermeabile, incaltari confortabile si adaptate stilului urban. Doar orice adolescent care se respecta are in dotare un skateboard, un longboars, o trotineta sau o bicileta.  Neaparat accesorii: sepci si ghizodane! Vans intelege stilul adolescentilor si creaza, an de an, colectii ce reflecta stilul Get back to school. De aceea, in magazinele Vans din noul Mall Park Lane, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Sun Plaza si Mega Mall, dar si pe www.vgeneration.ro adolecentii vor gasi haine si accesorii care se pliaza pe nevoile lor vestimentare.

Primele zile de scoala sunt importante: intalnesti colegi noi, reiei vechile prietenii, rememorezi amintiri din vacanta si le arati colegilor galerie de Selfie-uri din telefonul mobil.
De aceea, o tinuta bine aleasa va contribui la gradul tau de popularitate pe tot parcursul anului. Outfit-ul  trebuie sa fie cool, dar aparent nestudiat, sa aiba un element care sa te scoata din anonimat, dar in acelasi timp sa nu bata la ochi profesorilor, sa fie comod, dar in acelasi timp ingenios. Cat despre ghiozdan... principala lui calitate este sa fie incapator si bine compartimentat! Incaltarile sunt foarte importante: in primul rand trebuie sa fie comode, apoi si rezistente, sa aiba nuante purtative si usor de asortat sau un imprimeu uber-cool.
O singura regula ramane mereu valabila: nu incerca sa pari altcineva, poarta outfit-uri care sa iti reflecte personalitatea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod