Gel si spray antibacterian Touch

Te duci la birou cu mijloacele de transport in comun? Pui mana pe clantele de la usi cand intri in cladirea in care lucrezi?
Te duci la birou cu mijloacele de transport in comun?
Pui mana pe clantele de la usi cand intri in cladirea in care lucrezi?
Platesti cu bani lichizi sau faci tranzactii cu cardul?
Iti sprijini poseta de policioare asezate in locurile publice sau pe mesele de la casele de marcat?
Mergi cu trenul sau cu avionul si ai vrea sa iei o gustare, dar nu ai unde sa te speli pe maini?
Iesi cu familia sau prietenii la iarba verde in weekend-uri?

Daca raspunsul la aceste intrebari este da, felicitari! Ai adunat o colectie impresionanta de bacterii! E drept ca, in oricare dintre situatii te-ai afla, ar fi recomandat sa te speli pe maini cu apa si sapun, dar...
nu avem intotdeauna un robinet la indemana!

Noi iti propunem Touch, in sticlute mici si elegante, de 59 ml, potrivite oricarei posete. Disponibil in doua variante, gel sau spray, Touch are un continut de alcool de 70%. Asta inseamna ca are puterea sa distruga in doar 15 secunde peste 99% din bacteriile cu care intram in contact in fiecare zi, ajutandu-ne sa ne pastram sanatatea oriunde si oricand.

Nu ai nevoie de nimic in plus – doar toarna o picatura de Touch Gel in palma si acopera intreaga suprafata a mainilor, pana cand gelul intra in piele.
Adica nu mai mult de cateva secunde! Touch Gel este imbogatit cu vitamina E, are o textura delicata si iti protejeaza mainile. Iti poti alege oricare dintre variantele usor aromate: 3-in-1 cu adaos de glicerina pentru maini catifelate, Classic, Violet, Splash, Exotique sau Kidz.

Touch Spray este ideal pentru dezinfectarea obiectelor sau supratelor cu care intram in contact, dar poate fi utilizat la fel de bine si pentru curatarea manilor. Doar pulverizeaza cu lichid actionand mecanismul sticlutei o data sau de doua ori, apoi lasa sa se zvante sau indeparteaza surplusul de solutie cu un servetel uscat.
Aceeasi concentratie de alcool tine bacteriile departe de mainile tale, protejandu-le in acelasi timp de uscare.

Le gasesti in toate supermarket-urile si hipermarket-urile din tara, asa ca nu uita sa iti pui in poseta un Touch. Te protejeaza in orice situatie!

Preturi:
Touch Gel - 8.6 lei 
Touch Spray - 10 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod