Gătitul intră în era înaltei definiții cu HOTPOINT

High Definition Cooking este tehnologia pe care Hotpoint o propune pentru rezultate perfecte în bucătărie. Gama de cuptoare High Definition Cooking asigură o gătire uniformă la toate nivelurile de coacere datorită menţinerii constante a temperaturii şi datorită sistemului Dual Flow, prin care ventilatorul amplasat în interiorul cavităţii creează două fluxuri de aer separate.
În cazul colecţiei de plite Hotpoint, tehnologia Direct Flame  asigură rezultate finale de gătire mai bune datorită flăcării verticale și suprafeţei mai mari de coacere. Astfel, căldura de pe fundul vasului se menţine uniformă, iar alimentele nu riscă să se ardă pe marginile vasului de gătit și nici să se usuce excesiv.
Cuptoarele Hotpoint High Definition Cooking cu sistemul Dual Flow, menţin temperatura ușii cuptorului mai coborâtă față de cuptoarele tradiționale, sporind, în acest mod, gradul de siguranță, în special, în prezența copiilor.
Totodată, acestea sunt echipate cu un dispozitiv de blocare a uşii, care împiedică deschiderea accidentală a acesteia, iar panoul de control poate fi blocat pentru a se evita modificarea parametrilor de preparare. In plus, beneficiază de pana la 14 funcții de coacere şi 31 de programe de gătit, dar si de funcția de auto-curățare pirolotică Fast Clean.

High Definition Cooking se traduce în cazul plitelor Hotpoint prin tehnologia inovatoare Direct Flame. Aceasta presupune un arzător plat, dintr-o singură bucată care permite propagarea flăcării pe verticală, prin sute de orificii.
Spre deosebire de arzătoarele standard cu distribuție radială a căldurii, arzătoarele Direct Flame distribuie uniform căldura reducând durata de gătire și consumul de energie. Testele de laborator certificate au demonstrat că noul model de arzătoare, în comparație cu arzătoarele tradiționale, reduce cu 20% timpul de fierbere al apei, iar acest lucru presupune o scădere cu 22% a consumului de gaz.

Gama de cuptoate şi plite Hotpoint cu tehnologia High Definition Cooking se găseste în toate magazinele partenere Hotpoint.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod