Găteşte ca un Chef chiar la ţine acasă, prin intermediul promoţiei Electrolux

Electrolux a dat startul promoţiei „Găteşte ca un Chef chiar la ţine acasă”, prin intermediul căreia persoanele care cumpără un set format dintr-o plită şi un cuptor Electrolux primesc un curs de gătit la şcoală Chef Parade. Campania se desfăşoară în perioada 1 aprilie – 31 mai.
În campanie se pot înscrie cei care achiziţionează un set format dintr-o plită şi un cuptor Electrolux pe aceeaşi factură şi îşi înregistrează produsele pe site-ul www.registerelectrolux.com/România. Produsele trebuie să fie importate de Electrolux pentru comercializarea pe piaţă românească.

După înregistrare, cumpărătorii vor primi un voucher pentru un curs de gătit la alegere la şcoală Chef Parade din Bucureşti. În cadrul acestui curs, vor fi predate tehnici de gătit şi reţete alese în funcţie de tematică evenimentului: franţuzească, asiatică, italienească, libaneză şi multe altele.

Astfel, vei putea să dai frâu liber imaginaţiei culinare şi să obţii preparate demne de restaurantele cu stele Michelin, chiar la ţine acasă.
Vei putea experimenta chiar în bucătăria ta ce ai învăţat la curs, iar un ajutor îţi vor veni cuptorul şi plită Electrolux, care sunt prevăzute cu funcţii profesioniste adaptate uzului casnic. Reţetele predefinite şi funcţiile de gătire cu abur te vor ajută să găseşti mereu programul potrivit preparatelor pe care doreşti să le obţii şi îţi vor oferi un plus de inspiraţie în bucătărie. De asemenea, sondă pentru alimente FoodProbe te va ajută să monitorizezi prepararea interiorului mâncării, pentru rezultate perfecte.

De această promoţie poate beneficia orice persoană cu domiciliul stabil în Bucureşti, care achiziţionează un cuptor şi o plită Electrolux, prin plata integrală sau în rate, din magazinele partenere şi care a împlinit vârstă de 18 ani până la dată de 1 aprilie 2015.
Dacă o persoană ce nu are reşedinţa în Bucureşti doreşte să beneficieze de promoţie, Electrolux nu poate fi făcut responsabil şi nici nu va deconta cheltuielile aferente deplasării în vederea participării la cursul de gătit de la ChefParade.

Găteşte ca un Chef chiar la ţine acasă, cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux şi a şcolii de cooking Chef Parade!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod