#GATALA4 - 21 iunie - cea mai lunga zi din an!

Ne pregătim cu pași repezi de perioada vacanțelor, însă, până atunci, volumul de muncă la birou rămâne același. Cum ar fi dacă, pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, ai fi #GATALA4 și ai mai avea câteva ore în plus pentru tine? Fiecare zi la birou este foarte solicitantă. TO DO list-uri, ședinte, deadline-uri. Începi ziua de lucru în zorii zilei și o termini când soarele deja merge la “culcare”. Poate că a venit momentul să faci o mică schimbare. Măcar într-o zi din an.
De ce să nu iei o doză rece de Red Bull? Vitalizează mintea și...ar fi un fel de asistent personal care te va ajuta să treci mai repede peste task-urile zilei. Nu uita că pentru a putea fi #GATALATIMP trebuie să fii mai productiv și mai eficient în ceea ce faci.

Și cred că fiecăruia dintre noi ne-ar plăcea să avem un pic mai mult pentru a face ceea ce ne place și într-o zi...de miercuri. Deci, pe scurt, mai mult timp pentru o sală de fitness sau escaladă, o terasă alături de colegi sau prieteni, un muzeu sau...
Cum ar fi să citeşti în timpul săptămanii pe lumină naturală? Probabil la fel ca în weekend... dar în timpul săptămânii! Beneficiile unei zile mai scurte de muncă și le cunoaște fiecare mai bine, noi spunem doar că ar fi minunat să putem fii #GATALA4 pe 21 iunie.  Acum, nu vă rămâne decât să începeți “antrenamentul” pentru a deveni mai productivi și mai eficienți și să vă pregătiți, astfel încât pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, să fii #GATALA4!  Împreună, facem din cea mai lungă zi din an, cea mai scurtă zi de muncă.
Un demers înaripat de Red Bull, susținut de Radio Guerrilla.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod