Garmin® introduce eTrex® 20x și 30x Outdoor Handhelds

În linia eTrex apar actualizări precum display high-resolution, cartografiere încărcată în prealabil și mai mult spațiu de stocare.
Garmin International Inc., liderul global în navigația pe satelit, anunță actualizarea popularei linii eTrex handheld, cu eTrex 20x si 30x. Aceste GPS-uri portabile păstrează ușurinţa în utilizare, durabilitatea și accesibilitatea liniei originale, însă vin cu un display 2.2” cu rezoluție mai mare și lizibil în lumina solară, cartografie încărcată în prealabil cu Garmin TopoActive și cu mai multă memorie internă.

Masiv și rezistent la apă, eTrex prezintă un receptor cu sensibilitate înaltă, cu suport GLONASS, caracteristicile navigației de calitate Garmin și o varietate de opțiuni de montare pentru toate tipurile de activități.
Fie că este folosit pe biciclete, motociclete, bărci sau la purtător, dispozitivul eTrex menține utilizatorul pe ruta bună sau îl îndrumă în siguranță înapoi către traseul inițial în cazul în care se rătăcește.

Evidențiindu-se cu un display cu rezoluție înaltă, 2.2”, 65K culori, lizibil în lumină solară, eTrex 20x și 30x sunt construite în așa fel încât să facă faţă elementelor din mediul înconjurător. Designul ergonomic este adaptat utilizării la purtător, iar cu ajutorul clasificării IPX72 , eTrex 20x si 30x sunt rezistente la apă. Folosind conectarea la satelit aceste două versiuni mențin acuratețea localizării chiar și în zone cu semnal slab.

Actualizat cu aplicația Garmin TopoActive  pentru vestul sau estul Europei, aparatul oferă un suport de bază pentru activități recreaționale.Harta pune la dispoziție o serie de destinații pentru timpul liber împreună cu o rețea completă de trasee utile oricărui călător.
Datorită memoriei interne, dar și a cardului micro SD, utilizatorii pot încărca pe aparat hărți detaliate și se pot conecta cu BirdsEye Satellite Imagery pentru a descărca imagini din satelit, utile navigării.

Modelul eTrex 30x conține un sistem de busolă care oferă direcții de orientare chiar și atunci când dispozitivul stă pe loc, fără a scădea calitatea informației. De asemenea, a fost adăugat un altimetru barometric pentru a obține o altitudine mai precisă sau pentru a prezice schimbările condiților meteorologice. În plus, eTrex 30x poate trimite wireless puncte de locație, trasee sau rute altor device-uri compatibile.

Având o varietate de profile, eTrex 20x si 30x pot fi adaptate oricărei activități.
Trecerea de la o configurație la alta se realizează simplu, utilizatorul putând ajunge rapid cu mașina acasă după o zi lungă de pedalat. Ambele dispozitive eTrex 20x si 30x conțin o trăsătură specializată care permite descărcarea informației direct în aparat, fără a fi nevoie de introducerea manuală de date.

Aparatele eTrex 20x și 30x au un sistem de fixare adaptabil mașinilor, motocicletelor, bicicletelor sau bărcilor. Profitând de o perioada extinsă de funcționare, cele două dispozitive funcționează cu baterii AA și pot ajunge la 25 de ore de utilizare.

Cele două produse sunt disponibile la prețul de 897 lei și, respectiv, 1.121 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod