Gama NIVEA FOR MEN Sensitive cu formulă îmbunătăţită

Produsele din gama NIVEA FOR MEN Sensitive calmează pielea sensibilă şi în acelaşi timp îmbunătăţesc sistemul de apărare propriu pielii, datorită noii formule Active Comfort System. Rezultatul?
Produsele din gama NIVEA FOR MEN Sensitive calmează pielea sensibilă şi în acelaşi timp îmbunătăţesc sistemul de apărare propriu pielii, datorită noii formule Active Comfort System. Rezultatul? O piele mai sănătoasă şi o senzaţie de confort sporit.  Noua gamă conţine produse cu un nivel ridicat de hidratare şi trei ingrediente esenţiale pentru îngrijirea pielii: extract de muşeţel pur cu efect antiinflamator, vitamina E, c    are stimuleză funcţiile pielii şi aloe vera, cunoscută pentru proprietăţile sale calmante.


Gama mai conţine o spumă pentru ras, un gel pentru ras şi un gel pentru curăţare, cu formulă îmbunătăţită.  Acum, bărbaţii au un nou aliat împotriva iritaţiilor, roşeţei şi erupţiilor cauzate de bărbierit.

Noul Hydro Gel pentru faţă NIVEA FOR MEN Sensitive:  poate fi folosit atât de bărbaţii care se bărbieresc zilnic cât şi de cei cu barbă de 3-4 zile; formula gel nu lasă urme lipicioase sau grase pe faţă; conţine extract natural de muşeţel şi aloe vera; calmează iritaţiile şi previne apariţia lor prin îmbunătăţirea sistemului de apărare al pielii.
Preţ Hydro Gel pentru faţă NIVEA FOR MEN Sensitive: 37.90 RON.

Produsele din gama NIVEA FOR MEN Sensitive nu conţin parabeni, coloranţi şi alcool.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod