Gama NIVEA Baby Pure & Sensitive

Un bebeluş fericit e cea mai mare bucurie pentru o mamă, iar îngrijirea pe care ea i-o oferă contribuie decisiv la starea lui de bine. Odată cu schimbarea anotimpului, însă, bebeluşul are nevoie de o îngrijire mai specială. Frigul poate pune probleme sănătăţii pielii micuţului, iar asta îi afectează dispoziţia. Deoarece pielea nou-născuţilor nu are glandele sebacee bine dezvoltate, uscarea şi sensibilizarea tegumentului reprezintă probleme frecvente. Acesta nu este însă un motiv de îngrijorare, deoarece tendinţa de uscare a pielii este o predispoziţie des întâlnită în rândul bebeluşilor sau al copiilor.

Studiile realizate în rândul mamelor din ţări europene arată că între 35 şi 75% dintre părinţi consideră pielea puilor lor ca fiind uscată şi foarte uscată, iar factorii care contribuie la uscarea şi sensibilizarea pielii sunt multipli, atât de natură internă, dar şi externă.

Un factor exogen vinovat pentru pielea uscată a bebeluşilor în sezonul rece este îngrijirea neadecvată a pielii, prin utilizarea de produse agresive.
Acestea afectează structura lipidelor din componenţa barierei protectoare a pielii, care apără împotriva deshidratării şi a factorilor iritanţi.

O îngrijire adecvată a pielii previne deteriorarea pielii sensibile şi uscate. Gama NIVEA Baby Pure & Sensitive a fost special dezvoltată cu ajutorul dermatologilor şi al medicilor pediatri, pentru pielea uscată şi sensibilă a bebeluşilor.

Loţiunea pentru spălat NIVEA Baby Pure & Sensitive
Curăţă delicat pielea uscată şi o protejează. Reface bariera naturală a pielii cu ajutorul ingredientelor organice şi a acizilor graşi omega-6, în timp ce untul de shea hidratează pielea.
Loţiunea are un pH neutru şi nu irită ochii întrucât nu conţine săpun, parabeni, alcool sau coloranţi.
Preţ: 16.33 Lei, 250 ml

Laptele NIVEA Baby Pure & Sensitive hrăneşte pielea şi protejează pielea uscată şi foarte uscată, cu tendinţă atopică. Formula cu Omega-6 extraşi din unt de shea nu conţine parabeni, alcool sau coloranţi.
Preţ: 14.21 Lei, 200 ml

Crema intensivă NIVEA Baby Pure & Sensitive
Hidratează instant pielea uscată şi stresată, reducând senzaţia de mâncărime. Formula cu lipide Omega-6 din unt de shea conţine pantenol şi oxid de zinc.
Preţ: 18.47 Lei, 200 ml

Şerveţelele NIVEA Baby Pure & Sensitive Create special pentru pielea sensibilă a bebeluşilor sau nou născuţilor care prezintă un grad ridicat de risc la produse cu parfum .
Formula fără parfum cu ulei de jojoba curăţă şi hrăneşte pielea delicată.
Preţ: 8.69 Lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod