Gama KLUDI AMPHORA, reflectarea fără cusur a rafinamentului mediteranean

Trecutul, izvorul nesecat al inspiraţiei Kludi, pune accentul, de această dată, pe eleganţa şi nobleţea Antichităţii, prin gama inspirată din forma amforelor. Contururile suave şi fluente au fost preluate şi adoptate ca elemente de sine stătătoare în stilul mediteranean, fapt pentru care gama KLUDI AMPHORA ne duce cu gândul atât la forţa antichităţii, cât şi la liniştea meleagurilor însorite de pe ţărmul Mării Mediteraneene.
Trecutul, izvorul nesecat al inspiraţiei Kludi, pune accentul, de această dată, pe eleganţa şi nobleţea Antichităţii, prin gama inspirată din forma amforelor. Contururile suave şi fluente au fost preluate şi adoptate ca elemente de sine stătătoare în stilul mediteranean, fapt pentru care gama KLUDI AMPHORA ne duce cu gândul atât la forţa antichităţii, cât şi la liniştea meleagurilor însorite de pe ţărmul Mării Mediteraneene. Echilibrul armonios între forma şi textura obiectelor sanitare din gama Kludi Amphora reuşesc să transpună utilizatorul pe tărâmul sublim al stării de bine, al pasiunii, al bucuriilor mărunte, al celebrului „dolce far niente”.

Forma bateriei, care ne duce cu gândul la pilonii specifici arhitecturii din Antichitate,  levele şi mânerele în formă de trifoi, extrem de plăcute la atingere, montarea aparentă sau încastrată a pieselor, toate acestea sunt detalii fine care fac diferenţa.
Gama păstrează amprenta calităţii veşnice garantate de Kludi, oferind satisfacţia durabilităţii şi mentenanţei reduse. La acestea se adaugă tehnica inovatoare care sporeşte manevrabilitatea obiectelor sanitare şi facilitează activităţile casnice cotidiene. Pipa pivotantă şi duşul extractibil al bateriilor au fost concepute pentru chiuvetele voluminoase din bucătăriile locuinţelor sau din bucătăriile profesionale, special pentru a transforma spălatul vaselor într-o activitate rapidă şi plăcută.

Gama KLUDI AMPHORA pune la dispoziţia utilizatorilor o varietate de baterii sanitare care pot satisface cu succes cele mai exigente cerinţe şi standarde.
Astfel, cei interesaţi pot achiziţiona, din magazinele de specialitate şi showroom-uri, baterii pentru lavoar cu trei treceri, baterii monocomandă pentru lavoar clasic sau pentru lavoar înalt, baterii cu ventil stativ, baterii încastrate simple şi cu termostat. Acestea pot fi combinate cu seturi de duş simple, mascate în perete sau cu alimentare comutată de la distanţă. Bateriile KLUDI AMPHORA au preţuri cuprinse între 1.325 şi 4.400 RON, în timp ce seturile de duş pot fi achiziţionate la preţuri între 1.060 şi 8.480 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod