Gama de vinuri La Umbra - 3 noi sortimente

Gama de vinuri La Umbra, special creată pentru piața externă în 2010 și care a cucerit în ultimii 7 ani piețe de mare consum și mature precum Marea Britanie, Germania, Danemarca și Austria, este disponibilă acum și pe piața locală cu trei sortimente: Fetească Neagră, Fetească Regală și Rosé Cabernet Sauvignon.

Noile sortimente sunt create în stilul vinurilor care au cucerit clienții externi: proaspete, fructuoase, ușor de băut datorită structurii fine, elegante, cu arome tipice soiurilor din care provin.“Suntem încântați să anunțăm cele trei sortimente La Umbra destinate pieței locale.
Sunt vinuri corecte, sănătoase, cu o structură medie și echilibrată, fără maturare în prezența stejarului, vinuri foarte bune pentru categoria în care sunt încadrate. Sunt vinuri  lejere  special create pentru a putea fi băute în orice moment al zilei.
”, a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines & Spirits.

Într-unul din topurile realizate de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenți jurnaliști și critici de vinuri din Marea Britanie, publicat in „The Daily Mail Weekend Magazine 200 Best Value Summer Wine Collection” au fost incluse si două vinuri românești, produse de Halewood, unul dintele ele  fiind La Umbra Merlot, descris de Matthew Jukes ca fiind un vin senzațional ce se poate consuma lejer alături de orice alegere culinară.
Acelasi vin a fost selectat de revista Decanter printre cele mai bune vinuri sub 20 de lire sterline, alături de vinuri din Europa, Australia, Noua Zeelandă, etc. Decanter este una dintre cele mai cunoscute și apreciate reviste de vinuri din lume și este citită în peste 90 de țări de toată lumea din industria vinului, de amatori entuziaști sau renumiți colecționari de vinuri.

Vinurile La Umbra sunt premiate an de an la puternice competiții precum International Wine & Spirits Competition, Decanter World Wine Awards și International Wine Challenge.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod