Gama de iluminat Philips şi Disney

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) a anunţat crearea unui portofoliu de produse de iluminat care are ca inspiraţie universul Disney, lumea magică a eroilor de desene animate fiind acum mai aproape de copii prin sisteme de iluminat dedicate lor.

Experienţa Philips în domeniul iluminatului şi mult îndrăgitele personaje Disney au puterea de a transforma camera copilului într-un spaţiu ludic. Sistemele de iluminat Philips stimulează imaginaţia, lectura şi jocurile, asigurându-le celor mici un somn profund şi cele mai frumoase vise.
Alăturarea cu lumea de basm Disney este pentru Philips încă o etapă a proiectelor digitale în domeniul iluminatului domestic, proiectat pentru a îmbunătăţi viaţa de familie şi timpul petrecut alături de cei dragi.

Gama de iluminat Philips şi Disney are un concept inovator care se foloseşte de sistemul de iluminat interconectat pentru a permite copiilor să interacţioneze cu poveştile şi personajele Disney. Revoluţionarul sistem Philips şi Disney oferă părinţilor şi copiilor posibilitatea de a conecta e-book-urile cu iluminatul, astfel făcând experienţa lecturii mai plăcută şi intensă prin captarea atenţiei celor mici.
Articolele vor avea şi o funcţie de “lumini de confort”, printr-o lumină de joasă intensitate care emite un scurt bliţ ce îi atenţionează pe copii asupra orei de deşteptare. Astfel, copiii sunt ajutaţi să aibă un program de somn regulat.

Portofoliul de articole Philips şi Disney este creat pentru siguranţa copiilor, de la mecanismul utilizat şi până la materialele folosite. Produsele de iluminat vor fi co-branduite şi vor fi vândute în magazinele autorizate de cele două companii.
Începând cu luna septembrie articolele de iluminat vor fi disponibile în Europa şi SUA, urmând ca de anul viitor să intre şi pe pieţele din Asia şi Canada.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod