Funky Lounge, prânz cu o priveliște de neuitat pe malul lacului Herăstrău

Când te gândești la Funky, te duci cu gândul direct la petrecere, nu-i așa? Trebuie să afli că la Funky poți servi prânzul sau cina pe malul lacului și poți alege dintr-un meniu vast, inspirat din bucătăria urbană internațională. Echipa locației a invitat luni, 10 iunie, vedete, bloggeri și influenceri care să simtă vibe-ul pozitiv și apropierea de natură, stilul relaxat și atmosfera de vacanță, dar și să testeze noul meniu abia lansat.

Giulia, George Pistereanu, Ramona Olaru, Sali Levent, Cătălin Cazacu, Andrei Vulpescu, Deea Codrea, Ioana Vișănescu și mulți alți invitați s-au bucurat de o după amiază de luni relaxantă, pe malul lacului Herăstrău, cu un mix de soare și ploaie, cu produse inedite și delicioase.
O obișnuită degustare de mâncăruri a fost transformată într-un show de excepție pe beat-urile DJ-ului rezident.

Funky Lounge Herăstrău este o terasă recunoscută pentru poziționare și apusurile de soare impresionante, pentru bucătăria urbană, dar și pentru pozele și amintirile care se scriu aici. Indiferent de gusturile culinare, cu siguranță vei găsi un preparat favorit dintre aperitive, salate, paste, pizza, risotto, preparate cu fructe de mare, diverse arome asiatice, burgers, specialități din pește, pui sau vită și poți încheia vizita cu un desert absolut fabulos.

Nu poate trece această vară fără să trăiești experiența Funky pe malul lacului Herăstrău cel puțin o dată! Bucură-te de locație, de priveliște, de preparatele culinare fantastice și nu pleca fără să faci poza de Instagram.
 Adresa: Intrarea Pescăruș, Parcul Herăstrău ; Rezervări: 0744 450 450.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod