Frigiderul Side by Side Whirlpool

Noul frigider Side by Side Whirlpool este dotat cu espressor, filtru de apa si dispozitiv de gheata, verifica temperatura la fiecare secunda si isi stabilizeaza temperatura optima de cinci ori mai rapid...
Noul frigider Side by Side Whirlpool este dotat cu espressor, filtru de apa si dispozitiv de gheata, verifica temperatura la fiecare secunda si isi stabilizeaza temperatura optima de cinci ori mai rapid, cu acelasi consum optim de energie. In plus, accesoriile pentru acest frigider, cestile de espresso, sunt marca Antonio Berardi, designerul italian care a creat hainele de nunta ale cuplului David & Victoria Beckham.

Side by Side este singurul frigider cu espressor incorporat. Espressorul este unul profesionist, preparand 35 de cesti de cafea dintr-un litru de apa, la o presiune de 15 bari.

Printr-o simpla apasare a butonului On/Off, dupa introducerea cantitatii optime de apa in rezervorul espressorului, urmata de selectarea bauturii preferate, licoarea magica este gata.
Espressorul dispune si de un sistem de blocare a cestii de cafea dupa finalizarea procesului, pentru siguranta copiilor. Daca nu te afli intr-o dispozitie ce necesita consumul de cofeina, frigiderul face si ceai, trebuie doar sa apesi butonul "Hot Water".

Acest frigider beneficiaza de un sistem ce monitorizeaza digital temperatura la fiecare secunda, restabilind temperatura optima de cinci ori mai repede, chiar daca usile frigiderului sunt deschise des.

Sistemul "Multi-flow" ventileaza uniform aerul rece in interiorul frigiderului, pentru a asigura conditii de refrigerare perfecte. Racirea frigiderului este dinamica, cu mult mai rapida si permite un consum de energie cu 25% mai mic decat al clasei A, cea mai economica in prezent.
Frigiderul dispune de un volum total de 540 litri, capacitatea congelatorului fiind de 12 kg/24 h. In plus, dispune si de tehnologia Total No Frost, care elimina nevoia de decongelare periodica pentru intretinere.

O functie inteligenta Whirlpool, "Vacanta", intrerupe functionarea frigiderului tau atunci cand esti plecata, pastrand temperatura la 12 grade C, pentru a preveni aparitia mucegaiului si a mirosurilor neplacute, fara un consum inutil de energie.

Optiunea de incarcare pe jumatate a congelatorului poate fi folosita atunci cand ai numai cateva produse alimentare de congelat, prin dezactivarea raftului superior si pe cel inferior, pentru a concentra puterea de racire pe raftul din mijloc, facand astfel o excelenta economie de energie.

Noul frigider ofera spatii de depozitare generoase, atat in partea de frigider, cat si in partea de congelator, prin compartimentarea mai eficienta a interiorului.
Sertarele transparente si rafturile de sticla anti-varsare ofera o mai buna vizibilitate a alimentelor, facilitand depozitarea lor cat mai ordonata.

Pe langa espressor, frigiderul este prevazut cu un dozator de apa filtrata si o masina pentru cuburi de gheata, ambele incorporate in usa, economisind astfel 20% din spatiul util al congelatorului. Frigiderul dispune si de un compartiment special pentru a-ti depozita gustarile dintre mese.

Filtrul Microban si optimizarea temperaturii tin bacteriile la distanta, fac ca alimentele sa nu miroasa urat si le mentin gustul si prospetimea o perioada indelungata.

Frigiderul are dimensiunile de 1780 x 902 x 709 mm si un pret recomandat de vanzare de 7.300 lei.
Va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu luna iulie 2008.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Remus TRAISTARU pe 19 Oct 2008, 22:27
    whirlpool side by side 20RI-D4 espresso

    L-am luat. E prost. Nu va cumparati din urmatoarelel motive: 1. E tare galagios 2. Sertarele/rafturile nu sunt suficient de bine gandite, deci neincapator 3. Pentru cafea/ceai trebuie sa stai cu degetul/degetele proptite pe butoane pana cand ai destula apa in pahar. Trebuie apasat bine! 4. Espresso-ul de cafea are o problema majora!!!!! Nu merge decat cu un anumit tip de pungulite de cafea. Veti gasi foarte greu pungulitele si sunt scumpe. Nu functioneaza cu cafea macinata!!!!! 5. Mie mi-a venit fara acte de garantie 6. Mie mi-a venit cu un maner prins in suruburi iar celalalt complet nefixat. Mai mult, nu existau suruburi in cutie, am gasit cu greu niste suruburi potrivite. 7. Manerele mi-au venit cu prinderile la inaltimi diferite. Au venit cei de la service si l-au fixat dar nici in ziua de azi nu stau la aceeasi inaltime. De orizontalitatea frigiderului nici nu vreau sa pomenesc. 8. De-a dreptul mizerabila atitudinea celor de la whirlpool romania mi-au raspuns tzafnos la telefon, aproape ca mi l-au inchis in nas. La mail nu mi-au raspuns niciodata. NU VA CUMPARATI PRODUSE WHIRLPOOL!!!

    0
    0

  • Remus TRAISTARU pe 3 Aug 2008, 21:27
    Wirlpool side by side cu espressor

    1. Il aveti deja la vanzare? La ce pret? In cat timp livrarea? 2. In ce tara e fabricat? cata garantie are?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod