Frigider FreshPlus de la Electrolux

Secretul unei veri usor de suportat consta intr-o alimentatie corespunzatoare. Pe langa apa consumata in cantitati mari – 2 litri pe zi, fructele si legumele de sezon au si ele un rol important in asigurarea confortului zilnic, datorita continutului bogat in minerale si antioxidanti.
Secretul unei veri usor de suportat consta intr-o alimentatie corespunzatoare. Pe langa apa consumata in cantitati mari – 2 litri pe zi, fructele si legumele de sezon au si ele un rol important in asigurarea confortului zilnic, datorita continutului bogat in minerale si antioxidanti. Pentru a profita din plin de beneficiile acestora, insa, ai grija sa le consumi intotdeauna proaspete. Nu inseamna ca trebuie sa mergi zilnic la piata. Este suficient sa le depozitezi in frigiderul FreshPlus din noua gama Electrolux Inspiration - certificat de Institutul SGS ca fiind numarul 1 in pastrarea prospetimii naturale a alimentelor.

Electrolux a lansat o noua gama de electrocasnice – Inspiration, care transpune beneficiile si functiile produselor profesionale in aparatura de uz casnic, oferind astfel mai multa flexibilitate si precizie consumatorilor.
Bazata pe experienta profesionala a companiei, care timp de peste 90 de ani a colaborat cu specialisti din intreaga lume, gama Inspiration este destinata celor care isi doresc sa obtina rezultate excelente cu minim de efort si timp.      

Dotat cu tehnologia TwinTech® FrostFree, noul frigider de la Electrolux are doua sisteme separate de racire, care deservesc independent frigiderul si congelatorul. Astfel, sunt asigurate temperatura si umiditatea optime, pentru ca alimentele sa nu se mai usuce in frigider si sa-si pastreze prospetimea pe o perioada mai mare de timp.
In plus, acest sistem previne si formarea ghetii in interiorul congelatorului. Nu mai trebuie sa stai cu emotia decongelarii, mai ales in plina vara, cand alimentele sunt mult mai vulnerabile din pricina caldurii. Frigiderul FreshPlus de la Electrolux are cel mai mare sertar de legume de pe piata - CrispFresh™, un spatiu de depozitare a portiei de fructe si legume pentru intreaga saptamana. Avand un nou sistem de control al umiditatii, vei avea intotdeauna la indemana alimente proaspete pentru momentele tale de inspiratie culinara.

De acum noul frigider FreshPlus de la Electrolux te ajuta sa economisesti pe toate planurile.
Alimentele sunt mentinute proaspete timp indelungat si nu vei mai fi nevoita sa arunci fructele si legumele abia cumparate. In plus, noile frigidere fac parte din clasa energetica A+, A++ si A+++. O certitudine ca vei proteja atat mediul inconjurator, cat si factura la electricitate. Frigiderele FreshPlus din noua gama de electrocasnice Electrolux Inspiration pot fi gasite in magazinele de specialitate, la preturi recomandate cuprinse intre 2199 si 4999 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod