Floria lanseaza „Per Sempre”, colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015

Floria Events, divizia pentru evenimente a florariei online Floria, lanseaza colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015, intitulata „Per Sempre”. Colectia este inspirata de farmecul Siciliei, cu accente de rosu Marsala, culoarea anului 2015.
Colectia „Per Sempre” include aranjamente florale si buchete sofisticate, cu aer retro, realizate prin asocieri surprinzatoare de flori si pasteluri delicate. Marsala, nuanta renumitului vin din Sicilia, aduce intensitate cromatica, insa pastreaza un sentiment de apropiere si familiaritate.

Trandafirii rosu marsala, roz prafuit,  piersica, vanilie sau albi, sunt o prezenta discreta dar remarcabila in toate aranjamentele. Designerii Floria ii combina cu creativitate, punandu-i in valoare alaturi de hortensii lime-roz, orhidee Cymbidium grena, frezii albe si o varietate de verdeata.

Asezate in vase cu aspect antichizat sau din sticla transparenta colorata, aranjamentele din colectia „Per Sempre” invita la visare si poarta imaginatia catre tinuturile incantatoare ale Siciliei.
Un cocktail de culoare si traditie, „Per Sempre” atrage atentia fara a epata. Pline de prospetime, de arome, forme si nuante, aranjamentele simbolizeaza complexitatea unei iubiri eterne si al vietii in doi, pe parcursul evenimentului.


Fie ca pregatesc o nunta de poveste la palat, o petrecere in natura sau la restaurant, miresele vor gasi in colectia „Per Sempre” un echilibru sofisticat intre pasteluri si culori puternice, intre traditie si tendinte. Florile cunoscute se imbina cu cele mai putin cunoscute, iar aranjamentele, unice si memorabile, vor ramane in amintirea invitatilor ca un detaliu vizual remarcabil in cadrul nuntii.

„Per Sempre” cuprinde aranjamente de masa, buchete de mireasa si buchete de nasa, buchete pentru domnisoare de onoare, precum si cateva idei de integrare creativa a aranjamentelor de flori in nunta, precum cele in forma de rama de tablou, care vor deveni o atractie pentru fotografiile cu invitati.

Colectia Floria „Per Sempre” poate fi admirata in acest weekend in cadrul targului de nunti Expomariage, ce se desfasoara la Marriott Grand Hotel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod