Florarie online pentru gentlemanul modern

www.BaiatulcuFlori.ro este floraria online dedicata gentelmanilor moderni care stiu sa aprecieze eleganta gestului de a oferi un buchet de flori elegant sau un aranjament spectaculos. Mai mult de atat, Baiatul cu Flori ofera indrumare prin incurcatele ite ale simbolurilor florale tocmai pentru ca domnii sa aleaga cele mai potrivite cadouri. Pentru a inlesni explorarea labirintului de flori, Baiatul a trecut printr-un facelift spectaculos si ofera astazi nu doar cele mai spectaculoase flori, ci si cele mai rapide servicii de livrare.

Baiatul cu flori livreaza aranjamente si buchete nu doar in Bucuresti, ci in toata tara.

Mai mult de atat, cadourile florale alese de domni pana in ora 17.00 ajung la destinatara chiar in aceeasi zi. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi buchetul potrivit din sutele de oferte tentante ale Baiatului si astfel vei face ziua cuiva mai frumoasa prin doar cateva clickuri. Mai mult de atat, Baiatul cu Flori mestereste si livreaza buchete si aranjamente de flori chiar si in weekend.

Prin urmare, floraria online este cea mai buna solutie atunci cand iti dai seama ca ai uitat de o zi importanta. Totusi, pentru a evita achizitionarea unui cadou floral in ultimul moment, Baiatul cu Flori iti pune la dispozitie un serviciu inedit: abonamentele florale.

Comunica-i Baiatului datele importante din viata ta si el se asigura ca in fiecare an, in fiecare luna sau chiar in fiecare zi, un buchet de flori elegant, cu design clasic sau indraznet, un aranjament in linii arhitecturale sau chiar un cos cadou va ajunge acolo unde iti doresti tu, fara sa pierzi timpul prin magazine.

Floraria online Baiatul cu Flori are in spate o echipa cu ani intregi in arta florala. Fiecare buchet si fiecare aranjament in parte este personalizat in functie de dorintele clientilor si mai ales, conceput pentru stilul si personalitatea destinatarei. Atunci cand nu stii ce flori sa alegi, Baiatul are sugestii pentru fiecare eveniment special in parte.

Fie ca iti doresti flori pentru o zi de nastere, pentru a-ti suprinde iubita sau pentru a multumi unui colaborator pentru o relatie profesionala fructuoasa, pe site-ul florariei online gasesti orice ai nevoie. Mai mult de atat, Baiatul cu Flori iti pune la dispozitie o gama larga de cosuri cadou pentru sarbatori, atat pentru Craciun, cat si pentru Paste.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, chiar si in ultimul moment, Baiatul livreaza flori la domiciliu in toata tara, fara costuri suplimentare pentru transport. Mai mult de atat, dupa plasarea comenzii, buchetele si aranjamentele pot ajunge la destinatie chiar si dupa doar doua ore, daca aceste cadouri florale sunt solicitate pana la ora 17.00.

Floraria online iti pune la dispozitie un sistem rapid de comanda prin intermediul siteului si, prin cateva clickuri, dorinta ta va fi inregistrata.

In plus, daca ai orice nelamurire sau doresti sa plasezi o comanda telefonica, echipa Baiatului cu Flori iti sta la dispozitie la numerul de telefon  0742 242 885.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod