Finn Crisp a lansat o campanie prin care încurajează conceptul de healthy snacks la birou

Cei care lucrează la birou mănâncă mereu pe fugă, de obicei în fața laptop-ului, iar timpul alocat mesei este, uneori, de sub 15 minute. În același timp, oamenii au tendința de a-și cumpăra produse de tip fast-food sau de patiserie, ceea ce poate fi periculos pentru sănătate pe termen lung. Astfel, Finn Crisp a lansat o campanie prin care își propune să aducă în atenția oamenilor importanța unei mese sănătoase și sățioase, chiar și în micile pauze de la birou.

În cadrul unei cercetări publicată în The New York Times Magazine s-a concluzionat că aproximativ 62% dintre angajați consumă masa de prânz la birou, un fenomen pe care oamenii de știință socială l-au numit ,,desktop dining.’’

"Gustările sănătoase și gustoase la locul de muncă ne păstrează în formă maximă, așa că Finn Crisp își dorește să încurajeze conceptul de healthy snacks la birou: salate, dip-uri, supe sau orice altceva se poate prepara și transporta ușor, fără a avea nevoie de încălzire.

În plus, dacă sunteți pregătiți cu gustări sănătoase, nu veți fi ispitiți de opțiunile nesănătoase disponibile la birou.”, a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Fibrele sunt esențiale pentru o dietă sănătoasă și echilibrată, iar specialiștii în nutriție au constatat că necesarul zilnic de fibre este de 25 - 35 de grame.  Pentru că au un conținut bogat în fibre (între 15-21 grame la suta de grame de produs), Finn Crisp sunt sățioase, contribuie la o funcționare adecvată a sistemului intestinal, mențin stabil nivelul zahărului din sânge, luptă împotriva diabetului, mențin inima sănătoasă și ajută la reducerea riscului de cancer.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod