Fii în formă cu Beko, de Ziua Mondială a Curățeniei!

Știai că există și alte metode care te mențin în formă pe lângă mersul la sală, alergatul în parc sau dietele drastice? Unul dintre trucurile care te ajută să arzi caloriile este chiar ... curățenia făcută prin casă! Această activitate nu doar te ajută să îți păstrezi casa impecabilă, ci să te și relaxezi, să arzi calorii și în final să ai un tonus de invidiat.

Astăzi, de Ziua Mondială a Curățeniei, Beko îți reamintește că poți să te distrezi chiar și când faci curățenie și îți dă câteva sfaturi pentru a îmbina plăcutul cu utilul.

În primul rând, să ai în vedere că totul poate fi mai eficient dacă îți găsești aliații potriviți.
De exemplu, electrocasnicele te pot ajuta să fii rapidă și să faci lucrurile mai temeinic, iar muzica antrenantă te ajută să te miști într-un ritm mai alert, să ai o stare mai bună și chiar să ai inspirație pentru a inventa noi pași de dans.

v  Începe cu aspiratorul și fă mișcări circulare ample pentru a arde cât mai multe calorii. În plus, dacă folosești aspiratorul Beko BKS 5317T, acesta te apără împotriva alergenilor, prafului și acarienilor și te ajută să menții un ambient curat, sănătos și plăcut pentru întreaga familie.
Filtrele și accesoriile acestuia, precum duzele pentru spații înguste și tapițerie sau periile de praf, au fost proiectate pentru întreținerea oricărei suprafețe a casei și pentru a-ți da ție libertate să faci chiar și cele mai complicate mișcări de dans.

v  Fă echipă cu mașina de spălat vase și mașina de spălat rufe. În timp ce aceste două produse electrocasnice muncesc pentru tine, profită de timp în favoarea ta și bucură-te de un streching binemeritat.Mașina de spălat vase Beko DFN71046X30 are capacitate de 13 seturi de veselă, dispune de 10 programe și de un design elegant, care se potrivește de minune cu bucătăria ta.
Iar dacă ai o familie numeroasă și speli frecvent articole voluminoase, mașina de spălat rufe Beko Smart Blue WMB71242MBL, cu o capacite de 7 kg, este indispensabilă. Mai mult decât atât, performanțele superioare ale Programului antialergic asigură o spălare impecabilă a hainelor, fără nici o urmă de detergent, programul fiind conceput special pentru persoanele cu piele sensibilă sau alergică.

La final te poți relaxa calculând câte calorii ai ars. De exemplu, specialiștii spun că într-un interval de 15 minute în care tu faci curățenie prin casă, poți să arzi în medie 50 de calorii! Dacă ai depășit numărul de calorii pe care ți l-ai propus să-l arzi, poți să te răsfeți cu o bucățică de ciocolată binemeritată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod