Figurinele Stikeez aterizează din spațiu direct în magazinele Lidl România

Figurinele Stikeez revin pentru a patra oară în magazinele Lidl din toată ţara. În perioada 15 mai – 11 iunie, fiecare bon în valoare de minimum 50 lei sau fiecare produs semnalizat la raft vine însoţit de un prieten din spaţiu.

Lidl aduce îndrăgitele personaje din familia Stikeez Space, precum Floupfloup, Goovy, Goash, Blibber sau Toopee în magazinele din toată ţara. Colorate, haioase  şi cu chef de joacă, cele 24 de figurine din colecție îşi caută prieteni și aşteaptă nerăbdătoare să își cunoască noul colecţionar.


Începând cu 15 mai, la cumpărăturile în valoare de minimum 50 lei, clienții vor primi o figurină în limita stocului disponibil. Mai mult decât atât, o selecție de produse semnalizate la raft, precum sucul de portocale bio 100%, mini prăjitura cu lapte sau mini rulada cu alune, vor aduce cumpărătorilor încă un prieten din spațiu.


Şi pentru ca joaca să continue, Lidl a pregătit albume pentru colecţionat (14.99 lei) în formă de rachetă. Acestea oferă fiecărui membru al familiei Stikeez locul său special, dar şi o tablă de joc. Un alt loc preferat al figurinelor este şi săculeţul pentru colecţionat (5.99 lei).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod