Fatetele dentare - preferatele vedetelor din Romania!

Zâmbetul este cartea de vizită a multora dintre vedete, iar medicul stomatolog Yazan Aq este autorul lor. Cântăreți cunoscuți de la noi, precum Connect-R, Oana Radu sau Ștefan Stan, dar și celebra impresară din fotbal, Ana Maria Prodan Reghecampf sunt doar câteva dintre persoanele de notorietate care au apelat la specialistul în estetică dentară.

Dacă înainte abia schițau un surâs, iată că după ce au trecut pragul cabinetului medicului stomatolog, vedetele afișează zâmbete largi și pline de încredere.

Un zâmbet perfect aliniat și alb a devenit standard în estetică, iar statisticile arată că din ce în ce mai multe persoane solicită astfel de servicii clinicilor de profil. Fațetarea dentară este cea mai ușoară cale pentru dobândirea lui, iar la noi este practicată cu succes de medicul stomatolog Yazan Aq.

Acesta este și motivul pentru care multe dintre vedetele noastre au apelat la el, iar cel mai recent l-au vizitat agenta Fifa Anamaria Prodan, Codin Maticiuc, și artiști precum Connect-R, Oana Radu sau Ștefan Stan.

Soția lui Reghecampf a vrut să-și îmbrace toată dantura, așa că nu s-a uitat la bani când i s-a dat bon de aproape 15.000 de euro. ”Am vrut să am dinții aliniați și mai albi”, a spus vedeta Pro Tv, iar Connect-R a apelat la fațete după ce a purtat patru ani aparat dentar. ”Nu m-a durut deloc. A durat câteva zile toată lucrarea, iar domnul doctor a lucrat profesionist”, a spus celebrul rapper.

Și Oana Radu și colegul ei de scenă Ștefan Stan au apărut cu așa numitul ”Hollywood smile” în videoclipurile lor, iar transformarea este vizibilă de la distanță.

Afaceristul Codin Maticiuc nu a spus nici el ”nu”, așa că a intrat cu încredere în clinica medicului care i-a devenit prieten între timp. Medicul stomatolog Yazan Aq lucrează cu material de ultimă generație și tehnicieni profesioniști, motiv pentru care rezultatele sunt cele mai bune. ”Fațetele dentare nu sunt o modă, pentru că pe lângă aspectul estetic pe care îl conferă, există și alte avantaje reale ce țin de protecția dintelui. Sunt componente realizate în laboratorul dentar și aplicate pe suprafața dintelui.
Noi lucrăm cu cele din ceramică integrală Emax
”, a spus specialistul în stomatologie Yazan Aq.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod