Fantezii de deserturi cu Häagen-Dazs pentru masa de Sărbători

În perioada sărbătorilor de iarnă fiecare dorește să își surprindă persoanele dragi și să își delecteze simțurile. Pentru cei care vor să completeze într-un mod spectaculos platourile cu deserturi de pe masa de Crăciun și Revelion sau pentru cei vor ceva un desert simplu, înghețata Häagen-Dazs este alegerea ideală.

Häagen Dazs este, pentru cunoscătorii din întreaga lume, sinonim cu plăcerea culinară, iar propunerile de deserturi sunt ușoare și pline de arome plăcute: ciocolată belgiană, ciocolată, praline și caramel, cafea; dulce de leche, mango și zmeură, mentă și ciocolată, caramel sărat, căpșune și frișcă, nuci caramelizate în miere, cheesecake de căpșune, sorbet de lămâie, nuci macadamia caramelizate, fructe de pădure roșii și vanilie.

Un desert deosebit atrage, în primul rând, prin decor, însă secretul deserturilor irezistibile nu aparține doar cofetarilor profesioniști. Nuca macinată, fulgii de migdale, fulgii de cocos sau bomboanele de ciocolată, alături de  înghețată în arome diversificate pot crea un plating de invidiat. Häagen-Dazs dulce de leche redă perfect gustul bogat al caramelului, iar pentru iubitorii de ciocolată, Häagen-Dazs Belgian Chocolate este cel mai rafinat amestec de înghețată cremoasă și celebra ciocolată belgiană.

Înghețata de ciocolată este recunoscută ca fiind usor de combinat cu diferite ingrediente: fistic, fulgi de cocos, de ciocolată, de migdale, pere caramelizate sau topping-uri speciale.

Pentru persoanele care îndrăgesc gustul de nucă la fel de mult ca si înghețata.  Cei care vor să încerce ceva deosebit pot opta pentru înghețata dulce de leche, în combinație cu mere coapte si nuci. Aroma amăruie a merelor coapte completează perfect aroma dulce a copilăriei, într-o rețetă perfectă de sărbători.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod