Falmec - hote de bucatarie revolutionare

Confort, aer curat si stil la tine acasa. Alege Falmec, brandul italian specializat in productia de hote de bucatarie cu o istorie de peste 35 de ani. Acesta reprezinta limita absoluta in functionalitate, performanta si durabilitate. Te bucuri de aer curat, perfect purificat de mirosuri si fum.  

Brandul detine cea mai vasta gama de hote de gatit,  100 de modele care numara peste 700 de versiuni. Acestea inglobeaza o serie de tehnologii revolutionare in materie de functionalitate. Sistemul NRS asigura o reducere a zgomotului cu pana la 86% datorita izolatiei fonice.
Tehnologia E.ion System le plaseaza ca singurele hote din lume care purifica aerul. Cu ajutorul acesteia se realizeaza o ionizare controlata a aerului, care restabileste echilibrul ionic si reduce mirosul cu pana la 95%. De asemenea, cu ajutorul unui senzor testare a calitatii aerului, agentii poluanti, precum bacteriile, virusurile si acarienii, sunt eliminati.

Iti doresti o astfel de hota pentru casa ta? Apeleaza la Intax, distribuitorul Falmec in Romania. Detalii pe www.intax.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod