Fairy te invită să gătești fără limite

Dacă ești bucătar profesionist sau amator, știi destul de bine câte ore și câte vase murdare înseamnă performanța în bucătărie.
Pentru că, de cele mai multe ori, o friptură perfectă lasă în urmă o tavă plină de grăsimi dificile, Fairy Platinum vine în ajutorul tuturor pasionaților de gătit cu triplă acțiune împotriva grăsimilor: curățare rapidă, spumă care durează și efect de înmuiere.

Pentru pasionații de gătit, bucătăria este ca un teren de joacă. Este locul în care îți poți pune în aplicare creativitatea și inspirația. Tot bucătăria este si locul care rămâne plin de vase murdare după o sesiune serioasa de gătit, iar inspirația de moment sau pofta de un preparat savuros pierd în favoarea unui preparat care implică mai puține vase murdare.

Fairy te invită să iți depășești limitele în bucătărie și să uiți de grăsimile dificile.
Noul Fairy Platinum curăță rapid chiar și cea mai dificilă grăsime. Fie că te inspiri din rețetarul bunicii sau testezi o rețetă de chef, fiecare nouă încercare are potențialul de a deveni cel mai bun preparat al tău. Lasă-te condus de inspirație, iar Fairy Platinum va avea grijă de grăsimile dificile. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod